Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ STRAHA

VIDEO Baka i djed vikali na ruske vojnike i otjerali ih iz dvorišta

Foto: Screenshot/Twitter
1/5
13.03.2022.
u 00:13

Mediji pišu kako se kuća nalazi u Nikolajevskoj oblasti.

Stariji bračni par iz Ukrajine otjerao je iz svog dvorišta ruske vojnike. Tako barem tvrdi američka ambasada iz Kijeva koja je na svojem Twitter profilu objavila snimku nadzorne kamere kuće.

- Danas pozdravljamo ovaj stariji bračni par koji se suprotstavio trojici ruskih vojnika - napisali su u objavi snimke uz oznaku #Ukrajinski heroji.

Na snimci se vidi kako trojica vojnika dolaze do ograde, otvaraju vrata i ulaze u dvorište kuće. Nedugo nakon toga iz kuće izlaze dvije osobe i viču na njih te gestikuliraju. Nakon kratke svađe ruski vojnici odlaze iz dvorišta.

Mediji pišu kako se kuća nalazi u Nikolajevskoj oblasti.

Pogledajte i video: Strašne gužve na granici Ukrajine i Poljske na izlazu Korczowa

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
02:09 13.03.2022.

Kako je to moguće? Zar Rusi ne masakriraju civile po Ukrajini? Može li itko zamisliti da su naši civili demonstrirali s hrvatskim zastavama nakon zauzimanja Vukovara?

DU
Deleted user
07:45 13.03.2022.

Nešto tu ne štima na videu, djeluje mi kao da je naštiman.

WI
wisnja7
15:55 13.03.2022.

Bravo, ovaj deda i baka su imali srece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije