Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervencija u Atlanti

VIDEO Snimljena nevjerojatna akcija: Policajac spasio muškarca kojeg je poplava zarobila u autu

Spašavanje u Atlanti
City of Atlanta Police Department/Screenshot
18.09.2023.
u 22:51

Voda je bila toliko duboka da se vozilo podiglo s tla, a vrata se nisu mogla otvoriti

Obilne padaline poplavile su dijelove grada Atlante 14. rujna, a hitne službe primile su niz poziva te krenule na intervencije kako bi pomogle građanima. Jedna od akcija spašavanja zabilježena je na kameri policijskog službenika. On je, naime, naišao na veliku poplavu u Ulici Peachtree te uočio automobil djelomično uronjenu u vodu. 

Kapetan vatrogasne službe Atlante već je bio kod vozila, pokušavajući spasiti zarobljenog vozača. Voda je bila toliko duboka da se vozilo podiglo s tla, a vrata se nisu mogla otvoriti. Policajac je ušao u vodu kako bi pomogao te je svojom palicom razbio prozor na strani vozača. Nakon što je prozor razbijen, dvojica službenika pomogla su vozaču da izađe te ga odveli na sigurno. 

"Izuzetno smo ponosni na postupke kapetana vatrogasne službe Terrancea Simona i policajca Rayanda Bryana. Njihov odgovor na ovaj incident još je jedan primjer predanosti koju je naš grad preuzeo kako bi osigurao da su kompetentne, dobro pripremljene i dobro obučene osobe za hitne intervencije dostupne kada je potrebno", poručila je Policijska uprava grada Atlante.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije