Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLINIKA NA 700 KVADRATA

Vetti Group uložit će u sljedeće tri godine 20 milijuna eura

Vetti Group
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
13.12.2023.
u 12:08

Prva domaća veterinarska grupacija u Zagrebu otvorila kliniku na 700 kvadrata, a najavljuju velike planove i udvostručenje broja zaposlenih

Veterinarska skrb za kućne ljubimce u Zagrebu podignuta je na višu razinu otvaranjem najveće zagrebačke privatne veterinarske klinike Buba by Vetti Group. Na adresi Riječka ulica 10 na impresivnih 700 kvadrata omogućena je vrhunska dijagnostika i liječenje na jednom mjestu 24 sata dnevno sedam dana u tjednu.

Kruna poslovanja

Novu veterinarsku kliniku opremljenu najmodernijom opremom, ali i poslovne uspjehe i planove najveće veterinarske grupacije u regiji predstavili su Suzana Skorija, predsjednica Uprave Vetti Group, Marko Galić, partner i član Investicijskog odbora Provectus Capital Partnersa i Bruno Ljolje, jedan od najpoznatijih hrvatskih veterinara i osnivač Buba ambulante. Skorija je naglasila da je u svim veterinarskim ambulantama i klinikama u sklopu Vetti Group zaposleno više od 130 zaposlenih, a u planu je do kraja iduće godine da broj zaposlenih naraste na 270.

Do kraja 2023. planira se i akvizicija veterinarske ambulante u Splitu, čime će Vetti Group okupiti ukupno deset ambulanti i dvije klinike diljem Hrvatske, a ukupna vrijednost investicija u iduće tri godine iznosit će više od 20 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI: 

Vetti Group nalazi se u većinskom vlasništvu fonda Provectus Capital Partners, a ključni veterinarski stručnjaci ostaju partneri.

"Vetti Group osnovana je s ciljem podizanja općeg standarda veterinarske djelatnosti u Hrvatskoj, decentralizacije i širenja kvalitetne usluge iz Zagreba diljem zemlje te poboljšanja standarda i uvjeta rada zaposlenika. Za sada je naš plan razvoja i širenja fokusiran na Hrvatsku, no u budućnosti želimo iskoračiti i u zemlje u okruženju", istaknuo je Marko Galić, partner i član Investicijskog odbora Provectus Capital Partnersa.

Veterinar i osnivač Buba ambulante Bruno Ljolje naglasio je da je otvorenje za njega kruna poslovanja, a istaknuo je da psi i mačke na svoje preglede čekaju u odvojenim čekaonicama, zbog čega kod životinja dolazi i do manjeg stresa.

Imaju 64-slojni CT

Klinika posjeduje oderan 64-slojni CT uređaj koji skraćuje vrijeme pregleda i za kojeg Ljolje napominje da je najbolji na tržištu. Dostupni su raznovrsni pregledi poput stomatološkog, ortopedskog, neurološkog i brojnih drugih u deset soba za preglede i četiri kirurške dvorane. Briga za životinje nakon zahvata osigurana je u stacionaru, gdje imaju skrb 24 sata na dan.

"Svakog dana od 14 do 15 sati deset veterinara ide u vizitu svih naših pacijenata, a u koje god vrijeme da dođu, životinji će moći pomoći veterinar i tehničar", opisao je Ljolje.

Poseban fokus je na otvaranju regionalnih Vetti Group klinika i bolnica, koje će istovremeno pružati usluge vrhunske dijagnostike, kao i liječenje, operativne zahvate i složenije pretrage diljem Hrvatske.

"Naše regionalne klinike obavljat će i pretrage i hitne zahvate koji se dosad nisu mogli obavljati. Standardizacijom usluga u cijeloj Hrvatskoj povećat ćemo razinu veterinarske usluge, a poboljšanjem uvjeta rada, uvođenjem kvalitetne edukacije i usavršavanja, sigurna sam da ćemo utjecati i na ostatak naših stručnjaka u Hrvatskoj", rekla je Skorija. Vetti Group za iduću godinu ima brojne planove, među njima i otvaranje Veterinarske bolnice s dodatnom dijagnostikom i edukacijskim centrom u Gajnicama. Bolnica u Gajnicama imat će i uređaj za magnetsku rezonanciju od 1.5T, prvi takav u zemlji. Ideja je i uspostava call centra za vlasnike kućnih ljubimaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije