Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Veronica od Berlusconija želi 3,5 milijuna eura mjesečno

Veronica Lario zatražila je rastavu braka u proljeće ove godine nakon što su talijanski mediji objavili da je Berlusconi otišao na proslavu 18. rođendana Noemi Letizije. Tad je izjavila kako je ogorčena spoznajom da njezin suprug posjećuje maloljetnice.

Komentari 5

DA
davormr
20:09 26.11.2009.

Tako će i Milka za 83 dana. prof. dr. MIROSLAV TUĐMAN DRUGI HRVATSKI PREDSJEDNIK (jer drugog nismo ni imali. Istina, Mesić je predsjednik RH, ali zar za njega uopće možemo reći da je „hrvatski predsjednik“?)

VL
OB
-obrisani-
16:49 27.11.2009.

daj joj orlovo muda sa dva ukrštena maća

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
23:52 26.11.2009.

Gdje je tu logika prava????! Dakle ovdje u ovom slucaju i slicnim kapital igra glavnu ulogu a ne brak. Logicno bi bilo sav kapital stecen u braku ide na pola a ostali kapital se nebi trebao dijeliti. Kako vidimo dadijeliti. Kako vidimo da kapital u braku ponekiputa postane preci od braka a posjecivanje osamnaeto godisnje djevojcice nebi trebao biti razlog rastave . Veronika nemisli na svoje troje djece kako budu oni pogodjeni nakon te odluke sramota.

VL
Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
03:47 27.11.2009.

pa šta će joj 3.5 milijuna mjesečno? treba to preračunati u svinjetinu i teletinu... hmmm...

VL
Avatar sebastian
sebastian
13:29 27.11.2009.

Ona asigurno misli 3,5 tisuca kuna, to je greska u novinama, perversni svjet....!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.