Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snježna oluja

Stigao Hercules! Potpuni kaos zbog velike mećave

Oluja SAD
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/18
03.01.2014.
u 19:11

U čišćenje snijega uključio se i Bill de Blasio, novi gradonačelnik New Yorka, koji je na dužnost stupio 1. siječnja. Na svojem je Twitter-profilu objavio fotografiju na kojoj čisti snijeg ispred kuće.

Velika snježna oluja nazvana Hercules zahvatila je danas sjeveroistok Sjedinjenih Američkih Država i prouzročila potpuni prometni kaos.

Otkazane su tisuće letova, a zatvorena je i newyorška međunarodna zračna luka JFK. Ne voze ni međugradski vlakovi, a lokalne vlasti uputile su poziv stanovništvu da izbjegava vožnju automobilima.

Mjestimično je palo i do 60 centimetara snijega, a temperature su se spustile na 25 stupnjeva ispod ništice. Škole su zatvorene, a građanima se ne preporučuje da borave na otvorenom dulje od 30 minuta jer bi zbog hladnoće i jakog vjetra mogli dobiti ozebline. Iako meteorolozi najavljuju da snijeg više neće biti tako obilan, temperature bi mogle pasti i do –35 Celzijevih stupnjeva.

U čišćenje snijega uključio se i Bill de Blasio, novi gradonačelnik New Yorka, koji je na dužnost stupio 1. siječnja. Na Twitter-profilu objavio je fotografiju na kojoj čisti snijeg ispred kuće.

>>Stiže oluja Hercules, sa snijegom i vijavicama

Ključne riječi

Komentara 1

IB
istina_boli
07:51 04.01.2014.

Sta oni seru, pa to je samo par centimetara snjega. Ponegdje su nanosi sa 60-ak cm snjega i to je sve. Tko im je kriv sto voze aute sa ljetnim ili celavim gumama, a ceste se od snjega moraju cistit, a ne samo da lijene guzice snjeg pospu sa solju pa da sam ispari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije