Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽAN U PRITVORU

Velika potjera u Beču: Hrvata koji je provalio u kuću tražili i helikopterom, uhvaćen za 15 minuta

EXPA/ JFK
05.02.2022.
u 18:07

Tijekom ispitivanja nije htio dati nikakvu izjavu te je zadržan u pritvoru

Prava drama odvila se u petak navečer u Beču. Nakon što je žena čula razbijanje prozora na susjednoj kući, pozvala je policiju. U potjeru za odbjeglim muškarcem, za kojeg se kasnije ispostavilo da je hrvatski državljanin, krenulo je nekoliko patrolnih automobila, policija sa psima, te specijalna jedinica WEGA. U noćnoj patroli s njima bio je i helikopter, javljaju 24sata.

Od poziva koji su zaprimili u 20.30 policijskoj patroli je do uhićenja osumnjičenog trebalo svega 15 minuta. Navodni počinitelj, 68-godišnji hrvatski državljanin, zaustavljen je u blizini imanja i uhićen. Kod njega nisu pronađeni nikakvi ukradeni predmeti. Doznajemo kako sa sobom nije imao torbu niti stvari i nije se opirao uhićenju.

Tijekom ispitivanja nije htio dati nikakvu izjavu te je zadržan u pritvoru. Nakon što je policija detaljno pretražila područje, potvrđeno je kako ni tamo nisu pronađeni nikakvi ukradeni predmeti. Međutim, za sada nije potvrđeno je li nešto otuđeno iz kuće jer se vlasnik nalazi na odmoru.

Hrvatski državljanin nema registriran boravak u Republici Austriji. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ante555
23:23 05.02.2022.

U HR bi ga sud odmah pustio, ovi ce ga malo zadrzati vise nadam se

NO
nogogaz
20:55 05.02.2022.

Migranti pripadniki našeg povijesnog i od Boga voljenog CRO naroda se tako ne ponasaju! Sigurno se radi o nekom ne CRO migrantu koji je zloupotrebom našeg Cro državljanstva napravio veliku štetu Domovini i narodu! CRO državljanstvo i CRO narod se u schengenu na svijetu najvise voli i traži, a nas je nazalost samo par milijuna!

MX
Mister X
20:38 06.02.2022.

Kukavice jedne koja potjera, oni i sa Helikopterom ga lovili a kako je on mogao onda da se sapsi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije