Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodna suradnja

Velika akcija protiv prostitucije i suzbijanja trgovine ljudima u BiH

prostitucija
Foto: ilustracija, Robert Schlesinger/DPA/Pixsell
30.11.2014.
u 20:19

Akcija je rezultat duge i temeljite istrage pravosudnih i policijskih agencija Njemačke čiji su tužitelji i istražitelji mjesecima radili zajedno sa kolegama iz Europske unije

U BiH je započela međunarodna akcija suzbijanja trgovine i prostitucije ljudima, u kojoj uz bosansku sudjeluju i policije Austrije i Njemačke, javlja Dnevni Avaz.

U tijeku su pretresi objekata u Sanskom Mostu, a istraga je usmjerena protiv grupe turskih državaljana koji su osumnjičeni da su počinili krivično djelo trgovine ljudima i međunarodno vrbovanje radi prostitucije. Pretresi se izvide po navodu Tužilaštva BiH.

- Pretresi još uvijek traju. Za sada još niko nije uhapšen, potvrdila je za "Dnevni avaz" Kristina Jozić, glasnogovornica Državne agencije za istragu i zaštitu, SIPA-e.

Akcija je rezultat duge i temeljite istrage pravosudnih i policijskih agencija Njemačke čiji su tužitelji i istražitelji mjesecima radili zajedno sa kolegama iz Europske unije (EU), na otkrivanju ovog lanca organiziranog kriminala.

>> Uhitili 17-godišnju 'madam'. Organizirala prostituciju u srednjim školama

Komentara 4

UG
Utišani_glas
08:14 01.12.2014.

@portugisac: Ruff mich an, cvaj cvaj draj draj.... I onda bičem fijuče šviiisss Hot line.

PO
portugisac
07:46 01.12.2014.

Da nije tužno bilo bi smiješno.Neznam kome "ta" prostitucija smeta kada je imaš u svim institucijama. Gdje su sad tu ženske "nevladine" udruge da se dignu za prava žena. Kako se bore za pravo na pobačaj tako neka se bore za pravo na prostituciju to jest na slobodno raspolaganje svojim tijelom. Staviti prostituciju pod državni nadzor i zdrastvenu kontrolu pa će imati svi "koristi od toga". Neznam kako se zove "ono" kada poslije pola noči na bilo kojem njemačkome programu one gole skiče i rokću da ih nazoveš na dotični broj. Svašta.

AA
aabbcc
10:33 01.12.2014.

Ne kuzim kaj je tamo sada kao trazena roba Zene ili Muskarcici za tu prostituciju..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije