Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PA POLA PUTA DO POVIJESNOG DOGOVORA

Večernji na brifingu o Srbiji i Kosovu: Vučić i Kurti prvi puta otvoreno i iskreno razgovaraju

02.03.2023.
u 20:17

Prošlog ponedjeljka u Bruxellesu pregovaralo se o dva dokumenta: temeljnom sporazumu, koji je nakon tog sastanka proglašen prihvatljivim za obje strane pa je i službeno objavljen i aneksu koji je zapravo plan implementacije s vrlo detaljno pobrojanim koracima. Nenad Čanak, u međuvremenu tvrdi kako je Aleksandru Vučiću zbog ovih dogovora ugrožen život

Komentara 9

MI
Mislav28
20:54 02.03.2023.

18 ovog mjeseca se očekuje kapitulacija Srbije , namjerno je odabrana Makedonija ,jer Vučić nije htio potpisati u Briselu kapitalaciju Srbiju ovako je onda namjerno izabrana Makedonija kao što je bila kapitalacija Srbije sa Miloševićem u Makedoniji sa Kumanovskim sporazumom..Ako Srbija odbije 18 ide u izolaciju prekidaju se pregovori sa EU slijedi izolacija , ukidanje pristupnih fondova , investicija itd. kao što je bilo sa Turskom. 23-25 ovog mjeseca EU čeka izvještaj tih pregovora i odlučuje u EU parlamentu da li će bit sankcija ili ne ako se ne potpiše sporazum o kapitulaciji Srbije.

KA
karijes
21:28 02.03.2023.

Kurti ga sve dublje uvaljuje piskoustom

Avatar Rumba
Rumba
20:39 02.03.2023.

Srbija nije članica europske unije a dobije 600 milijuna eura za obnovu pruge u Srbiji a hrvatska uplačuje u fondove europske unije primjera radi ako krenete biciklom iz Osijeka za split prije če te doči na odredište nego vlakom ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije