Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Papir se vraća na scenu
Povratak na članak

Večernjakova nedjelja: Fuchs otvoreno o svom porijeklu, tko je Elon Musk i zašto želi čipirati ljude, detaljna analiza hrvatskog turizma...

Nova Nedjelja Večernjeg lista čeka vas na kioscima 6. rujna u novom formatu i po staroj cijeni. Ne propustite osigurati si vrhunski sadržaj za cijelu obitelj!

Komentari 6

BL
bluesman
10:32 06.09.2020.

Nije se taj vruc hladne vode napio.

VL
Avatar 404_ZLO
404_ZLO
22:01 04.09.2020.

Komentar penellopea.34 me je poprilično "podijelio" Dvojim tko bi se prvo s tim komentarom morao pozabaviti. DORH ili psihijatar.

VL
SE
Serdar222
08:51 07.09.2020.

Zašto mi je brisan komentar? Samo sam naveo mudru nardnu izreku, često korištenu recimo u Splitu.

VL
DU
Deleted user
14:02 05.09.2020.

Što će čipiranje? Tko nosi mobitel uza se dao je privolu da se u svakom trenutku može pratiti njegova geo pozicija. I tko garantira da u svakom mobitelu ne postoji, mimo našeg znanja, prislušni uređaj i neki odašiljač određenih valovaa koji utječu na ljudsko ponašanje. Zašto nitko ne traži zabranu mobitela?

VL
P3
penellopea.34
18:20 04.09.2020.

Neka nacisti cipiraju svinje i svoju uzu i siru obitelj, mamu svoju, i djecu svoju, a ako se budu pacali u tudje zivote, protiv volje gradjana, odmah ih postrojiti uza zid i strijeljati!

VL
MX
Mister X
02:43 05.09.2020.

U Americi su se protivili u početku uzimanja otisaka prstiju . Ja sam za Čipiranje da mi se ubaci čip i da govorim 5 jezika bez da ih moram učliti ... Gluposti sve če to pomalo doči u buduče .če . Kad ti pokže i objasni kako je to lijepo korisnio svi če trčati . Evo sloboda i demokracija zato ti postavljaju svud kametrere i kroz cijelu JU nekadšnju imaš granice ( Kod Hrvtskog Zločinca Tita nije bilo ni jedne .... ! ) Sada si i sami postavljamo i dajemo OIB tko god zatraži a da imaš mobitel i sve moraš se debelo dokazati tko si gdje si i kao ti se otac zove .. Za mater te i ne pitaju ! Zakonom se da sve srediti . Isto ako ti odrede da ćeš stalno cijeli život maske nositi ..Od nas će napraviti programirane robote ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.