Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torcida slavi, Split gori

Vatrogasci ugasili požare na krovovima KBC-a, dvorane Gripe škola Blatine-Škrape i Pujanke...

Foto: PIXSELL
1/4
28.10.2020.
u 09:24

Zapalile su se krpovne izolacije na još dvjema kućama u Ulici Dom rata i Omiškoj te u Cesti mira

Torcida danas slavi 70. rođendan kojega je dočekala u ponoć spektakularnim vatrometom i bakljadom nad Splitom, a vatreno je bilo i u drugim dalmatinskim gradovima. Nebo nad Splitom je "gorjelo", a vatrogasci su imali pune ruke posla na zemlji.

Već jučer u 23:30 uslijed pada ispaljene rakete zapalila se izolacija krova škole Blatine – Škrape. Ugasila ju je Javna vatrogasna postrojba Splita uz prisustvo policije. Nakon ponoći, kada je Split bio obojen crvenim odsjajem, uslijedio je niz manjih požara na krovovima. Prvo se pet minuta iza ponoći zapalila izolacija na krovu škole Pujanke, izgorjelo je oko jednog metra kvadratnog.

VIDEO: Torcida slavi rođendan

Pet minuta kasnije gorio je plastični poklopac na krovu dvorane Gripe, a u Ulici Drage Ivaniševića zapalio se Golf čiji je prednji desni dio nagorio, a u isto vrijeme se zapalila se i krovna izolacija zaraznog odjela KBC-a Split, objekta na Križinama, što su ugasili pripadnici DVD-a Split.

Zapalile su se krovne izolacije na još dvjema kućama u Ulici Dom rata i Omiškoj te u Cesti mira gdje je uz krovnu izolaciju gorila i vanjska jedinica klima uređaja.

Komentara 1

SI
sisavac
09:33 28.10.2020.

a sad da čujemo tko će platiti štetu, tko će odgovarati za opasne radnje ugrožavanja javne sigurnosti, uništavanja privatne i javne imovine. ono, čisto da se zna, tko je to odobrio da se baca tolko pirotehnike po privatnim kućama, ako nije, tko će odgovarati, dal je torcida neka službena udruga, ima adresu, oib, odgovornu osobu. ako ima, policija i sudovi znaju što trebaju napraviti. tu nema nepoznatog počinitelja. da je meni stradao auto, jedna strana, od ovakve bakljade, ja znam čime bi si sam oštetio drugu stranu. tj. kime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije