Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO OBAVLJEN POSAO

FOTO Kiflice za vatrogasce: Danonoćno se borili s poplavom, jedna gospođa im propisno zahvalila

Foto: Vatrogasci Mursko Središće
08.08.2023.
u 08:58

Fotografije uživanja u trenutku okrijepe nakon herojski obavljenog posla vatrogasci su podijelili na Facebook stranici DVD-a

Već gotovo tjedan dana Hrvatska i Slovenija pokušavaju spriječiti nabujale rijeke od izlijevanja po okolnim mjestima nakon nekoliko dana olujnog nevremena. Jedna od najkritičnijih točki bilo je Mursko Središće na samom sjeveru zemlje gdje je Mura premašila rekordni vodostaj i ozbiljno zaprijetila mještanima.

Ipak, nasipi i pumpe izdržali su navalu vodenog vala, a ključnu ulogu igrali su vatrogasci Murskog Središća i okolnih mjesta koji su danonoćno dežurali kako bi situaciju održali pod kontrolom.

To su prepoznali i stanovnici Murskog Središća, pa su vatrogasci jučer dobili poklon od jedne mještanke - ispekla im je kiflice.

Fotografije uživanja u trenutku okrijepe nakon herojski obavljenog posla vatrogasci su podijelili na Facebook stranici DVD-a.

VIDEO MUP objavio novu snimku poplava iz zraka kod mjesta Stružec Posavski

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije