Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhati ljubimac u nevolji

Vatrogasac Vlatko o fotografiji koja je obišla Hrvatsku: 'Spasio sam bratovog zeca Mazu'

Vatrogasci - 193
19.05.2023.
u 16:04

Razgovarali smo sa vatrogascem koji je svojom gestom izazvao oduševljenje na društvenim mrežama.

Vatrogasac iz JVP-a Gračac neki dan je spasio zeca iz poplave koja je pogodila to područje. Nakon što je fotografija objavljena, izazvala je brojne reakcije i oduševljenje na društvenim mrežama. U nekoliko sati objava na stranici Vatrogasci 193 je prikupila više od 1500 reakcija na Facebooku stoga smo odlučili kontaktirati mladog vatrogasca Vlatka. U komentarima ispod slike ljudi također iskazuju svoje oduševljenje ovom gestom, a oni koji poznaju navedenog vatrogasca potvrđuju njegovu dobrotu i humanost.

U razgovoru poručuje kako nije svjestan zanimanja koje je proizašlo nakon objavljene fotografije. S obzirom na situaciju u kojoj su se našli on i njegovi kolege, više nije siguran kako je fotografija nastala i tko ga je slikao. Zec pripada njegovom bratu čija je kuća uništena u poplavi, a trenutno se nalazi kod susjeda, dok se situacija potpuno ne stabilizira. 

VEZANI ČLANCI:

Spašeni zec po imenu Maza, u trenutku prodiranja vode u kuću, bio je u svom kavezu te su brzom reakcijom uspjeli otvoriti kavez koji je ostavljen u vodi. U trenutku razgovora navodi kako se voda sada počela povlačiti pa jedino preostaje zbrajati štetu koju je prouzrokovala i iznositi uništeni namještaj.

Ključne riječi

Komentara 3

EB
EBERT
18:53 19.05.2023.

Nek ti se samo dobro vraca citavi zivot.

LI
LittleMe
17:38 19.05.2023.

ženi me 😍

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
17:46 19.05.2023.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 caka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije