Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Svete Helene

Vatrogasac o stravičnoj nesreći:Netko je iz BMW-a pokušao nešto uzeti

Nesreća na naplatnoj postaji Sveta Helena
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
15.07.2019.
u 20:21

Vatrogasci su vidjeli da je nakon nesreće netko iz BMW-a pokušao nešto uzeti. Neslužbeno se doznaje, otac vozača

Zamjenik Vatrogasne postrojbe Sv. Ivan Zelina Kristijan Koščec opisao je stravičnu scenu na naplatnoj postaji Sveta Helena gdje se 35-godišnji vozač BMW-a punom brzinom zabio u automobil ispred sebe u kojem je teško ozlijeđena tročlana obitelj.

– Nekakvih 20 do 25 minuta smo vadili van 3 osobe. To je dosta brzo u uvjetima u kakvim smo se nalazili. Sve je bilo nagnječeno, stisnuto, jako teška intervencija. U zadnjih 10 godina nismo to vidjeli – rekao je vatrogasac Koščec.

Vatrogasci su vidjeli da je nakon nesreće netko iz BMW-a pokušao nešto uzeti. Neslužbeno se doznaje, otac vozača, pišu vijesti.hr.

– Vidjeli smo da policija samo sugerira nekom muškarcu da se makne od mjesta nesreće i da ne može uzimati ništa – kazao je Koščec.

Kada su stigli na intervenciju, vatrogasci su prvo željeli doći do dječaka, no nisu mogli jer je BMW bio na krovu Škode. Morali su ga prvo odvući i izrezati krov da bi mogli doći do majke i oca, a potom i do 7-godišnjaka.

– Otac i majka nisu bili pri svijesti s njima nismo komunicirali, s dječakom tek povremeno. On je govorio 'boli, boli' – prisjeća se Koščec.

Komentara 6

TH
thu
20:38 15.07.2019.

A stari mu odmah nakon nesreće išao preturati po vozilu nebi li pronašao sinove "multivitamine" . Uhititi staroga zbog ometanja istrage!

SA
sargu123
22:23 15.07.2019.

Brižni tatica.

IL
ilicak
01:58 16.07.2019.

drogiranog ubicu kaznit dozivotno a tatu 50 godina jer mu je pokusao pomoć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije