Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Novskoj

Vatra progutala krovište staje, životinje nisu stradale

pozar, novska
Željko Gašparović
10.01.2010.
u 17:28

Požar je vjerojatno izazvala iskra iz improvizirane instalacije koju je vlasnik Marijan Vazgeć imao u prostoru za svinje. Prije nekoliko godina obitelji Vazgeć stradala je kuća u eksploziji plina.

U požaru koje je izbio danas nešto prije 16 sati izgorjeli su gospodarski objekti vlasnika Marijana Vazgeća iz Stare Subocke pokraj Novske.

Planulo je sijeno u staji, spremljeno za ishranu domaćih životinja, a usprkos intervenciji mještana i vatrogasaca iz Novske vatra je u potpunosti progutala krovište.

Nitko nije ozlijeđen, a stoka koja se nalazila u staji nije stradala. Požar je vjerojatno izazvala iskra iz improvizirane instalacije koju je vlasnik imao u prostoru za svinje.

Prema prvim procjenama materijalna šteta je velika. Obitelji Vazgeć prije nekoliko godina stradala je i kuća u eksploziji plina.

Ključne riječi

Komentara 2

ER
erepublik
18:27 10.01.2010.

eRepublik je masivna mrežna igra igranja uloga, društvena i strateška igra koja se igra u Web pregledniku, koju je proizvela tvrtka eRepublik Labs. Igra je pokrenuta 21. rujna 2008. i dostupna je besplatno putem Interneta. Radnja igre je smještena u tzv. eSvijetu (eng. The New World) gdje se igrači, koji se nazivaju još i građani ili egrađani, uključuju u nacionalnu politiku, ekonomiju i pokretanje tvrtki te ratovanje protiv drugih država. Obuka i rad u tvrtci vrše se na dnevnoj bazi sa po dva jednostavna klika. Jedna od glavnih smjernica web stranice je da to traje samo \"5 minuta dnevno\". Ova strasteska igra donosti i novosti,osim sto je eHrvatska napadana od susjeda eMadjara i eSrba,a posljednjih tjedana i od eSlovenije,brzom akcijom zbrisali smo eSlovence i sada nam trebaju ljudi da krenemo odlucno dalje,dodjite i pomozite nam da postanemo najbolja edrzava u erepublici.TREBAMO VAS.SRETNA NOVA GODINA. LINK: http://www.erepublik.com/en/referrer/postar51

OB
-obrisani-
18:48 10.01.2010.

kamoćete vas 25 ----------------------------- Izgorjela vam kuća.Zbilja.kamo ćete sada ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije