Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film koji je izazvao reakciju
Povratak na članak

Vatikan se konačno oglasio oko papinih izjava o 'gay' brakovima

Dokumentarac "Franjo" imao je premijeru 21. listopada na filmskom festivalu u Rimu, a na naslovnicama je završio jer Papa u njemu govori kako homoseksualci imaju pravo zasnovati obitelji i da je potrebno regulirati istospolne brakove.

Komentari 12

Avatar MK3
MK3
13:21 05.11.2020.

I ovdje Establishment i njegovi subjektivni i pristrani mediji rade svoje...

VL
MK
mksdk
13:47 05.11.2020.

"Crkva neće promijeniti svoju doktrinu u odnosu na istospolne brakove" - Pitanje i nije bilo o braku, nego o tome da heretik Franjo smatra da se može prihvatiti bilo kakav oblik zajednice sodomita. Dakle, i ovaj "odgovor" predstavlja potvrdu kritika upućenih Franji.

VL
NE
neboiznadzagreba2
12:20 05.11.2020.

Malo im je predugo trebalo da se oglase.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:45 05.11.2020.

Pojašnjenje NE NE to je ispravak ovaj je odlucio unistiti vjeru

VL
IL
ilicak
13:28 05.11.2020.

Crkva i Papa su fino lipo rekli; Brak je spoj covika i zene , a pederi i lezbejke nek se prcu di oce gospe ti . ajmo ca .

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:55 05.11.2020.

Brzi su kao i Milanović u podršci Austriji.

VL
Avatar Arkandjel
Arkandjel
14:20 05.11.2020.

Kako Hina namjerno i svjesno okrece Papine izjave. On nije rekao da homoseksualci ima pravo zasnivati obitelj nego da imaju pravo na obitelj. To je ogromna razlika. Svi imamo pravo na obitelj i vecina nas se radja i odgaja u njoj bili homoseksualci ili normalni.

VL
CR
CROLINDA
10:01 06.11.2020.

još malo pa će se i u katoličkoj crkvi kao što to imamo u američkim filmovima i serijama život u preljubu ili u homoseksualnom odnosu ili pobačaj ili eutanazija ….. uzdizati kao nešto poželjnije i uzvišenije od normalnoga i tetošititi kao svetu kravu – sve što dolazi od sotone to jest od liberalizma evo već je pozitivno diskriminirano a ono istinito je negativno diskriminirano kao nešto prema čemu ne da ne smije biti tolerancije nego treba kazneno progoniti – masonerija je oduzela sakramentima svetost i otajstvenost relativizacijom ophođenja i prilagođavanjem pojedincu situaciji ili nekoj skupini – ne može biti da su tako glupi – to su sotonini uljezi u crkvi koji svjesno uništavaju –

VL
CR
CROLINDA
09:59 06.11.2020.

kako je Bog u starom Babilonu zbog njihove umišljenosti pobrkao ljudima govor i jezike da se ne razumiju tako ih je danas u ovom modernom Babilonu prepustio relativizaciji Riječi Božje – …..pačanama, tango pred oltarom, nogometna lopta pored svetohraništa, uspoređivanje svetih roditelja i njihove djece sa zečevima a Gospe sa poštaricom , napadi na sakramente – crkvena masonerija razapinje crkvu a jedva ikoga da brani Krista – da brani Istinu – niječu i izjednačavaju Krista s lažnim bogovima u ime ekumenizma humanizma bratstva i jednosmjerne tolerancije, mijenjaju Očenaš i Vjerovanje…….. ma tko je itko da određuje Bogu kako će se ponašati – da zabrani Bogu da se rodi u štalici u obitelji jednog siromaja stolara pa da ode za ljude na Križ , ma tko je itko da određuje Bogu gdje i kome i kako i koliko puta će se Gospa ukazati …. malenima Bog dolazi da ih ispuni Istinom -djeca čobani i u Međugorju, i u Lourdu, i u Fatimi ……..a učene zaobilazi – oni su puni sebe i vlastite subjektivne teologije i neke svoje interpretacije Evanđelja

VL
CR
CROLINDA
09:58 06.11.2020.

po koji već put je ovaj panteist opet izrekao herezu i sablazan - ovdje imamo da katolički poglavarjavno poziva da civilni zakon odobri pravno gej- zajednicu – ta neće oni u civilnoj zajednici živjeti kao brat i sestra nego znana se kako - može li itko normalan zamislit Gospodina Isusa ili Ivana Krstitelja kako – poput Bergolja – dovodi u zabludu gejeve glede življenja u teškom smrtnom grijehu protunaravne bludnosti – Krstitelj Herodu i Herodijadama nije tepao da treba imati razumijevanja za njihov grijeh ili ih je jasno i glasno opominjao na posljedice grijeha za dobro njihove duše to jest spasenja u vječnosti – naravno nije pobrao simpatije nego mu je odrubljena glava – i kad Krist govori o ljubavi dakako da misli na svetu ljubav a ne na protunaravu bludnost –

VL
CR
CROLINDA
10:04 06.11.2020.

Imati empatije za grešnika i naviještati Milosrđe Božjea bez poziva na obraćenje i pokajanje je prevara obmanjivanje duša i dovođenje u zabludu po cijenu vječnog spasenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.