Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nes(p)retni radnik

Vario kosilicu, zapalio šupu i ozlijedio se, intervenirali vatrogasci

požar šupa vatrogasci
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
20.04.2020.
u 10:08

Do požara je došlo jer je 73-godišnjak neoprezno koristio gorivo dok je vario

Neopreznost i nepažnja glavni su uzrok požara koji je 19. travnja u 12.45 sati izbio u Majdakovoj ulici, utvrđeno je očevidom. Kako je priopćila PU zagrebačka, 73-godišnjak je u to vrijeme neoprezno koristio gorivo dok je vario kosilicu.

Zbog toga je došlo do požara, koji se proširio na krovište i unutrašnjost šupe. U požaru je ozlijeđen 73-godišnjak, a pomoć mu je pružena u Klinici za traumatologiju. Požar su ugasili vatrogasci, a kolika je šteta još nije utvrđeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije