Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Sedam uhićenih zbog zlouporabe droga

droga
Foto: Pu varaždinska
24.02.2016.
u 13:17

PU varaždinska zaplijenila je 1254 grama marihuane, 52 grama sjemenki indijske konoplje pripremljenih za ilegalni uzgoj droge marihuane, digitalne vage, desetak mobilnih uređaja...

Nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja nad šest osoba s područja grada  Varaždina,  Svibovca Podravskog i Sračinca te jedne osobe s područja grada Nove Gradiške, PU varaždinska zaplijenila je 1254 grama marihuane, 52 grama  sjemenki  indijske  konoplje  pripremljenih  za ilegalni uzgoj droge marihuane,  digitalne  vage, desetak mobilnih uređaja, 35 kilograma duhana,
85  boca  zapremine  od  jedne litre s patvorenim alkoholnim pićem, novac i jedan pištolj sa streljivom.

Svih sedam osoba je privedeno. 

>> Policijski pas na šibenskom području otkrio dva dilera marihuane

Komentara 4

GU
General_U
13:33 24.02.2016.

za ove leglizacija ne važi, i oni su prodavali u medicinske svrhe, ali će dobit po dvi tri godine ćorke i mogu pivat ja sem varaždinec domovine sin. bitno da nam strane korporacije nude sasvim legalno pripravke od konoplje po masnim cjenama, ja bi ih kaznio samo za to što nisu prijavili obrt a za to se ne ide u buksu.

NM
nemirno more
16:19 24.02.2016.

Zasto su uhiceni? Nista nisu zlorabili,samo su vrsili pripreme za uzgoj "trave".

LA
LANA555
20:43 24.02.2016.

Neka su ! I nek idu u prdekanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije