Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Varaždin: Aktivirao bombu u stanu i ubio sebe i suprugu

varaždin, očevid, eksplozija (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
04.03.2012.
u 18:24

Stavio je bombu između njih dvoje i aktivirao ju – pričaju susjedi te dodaju kako je muškarac najavljivao samoubojstvo

U stanu u Križanićevoj ulici 24 u Varaždinu u nedjelju oko 15 sati došlo je do eksplozije u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Neslužbeno doznajemo da je riječ o supružnicima M. i M. Č., koji su svoj život skončali aktiviravši ručnu bombu.

U PU varaždinskoj rekli su nam da su dojavu o eksploziji primili oko 16,.20 sati, i to najvjerojatnije od susjeda. Susjedi su, kako su nam ispričali, čuli da je nešto jako "grunulo", a neki su i pomislili da su se sudarila dva automobila. Na ulici, međutim, nije bilo ničega.

– Oko 15 sati došlo je do velike tragedije, gdje čovjek nije našao izlaz iz situacije u kojoj su se našli i odlučio se zajedno sa suprugom na najgori način. Znamo ga dobro kao susjedi, uvijek je svima pomagao. Nikad se nikome nije zamjerio – rekao nam je o M. Č. susjed Vladimir Kraljić.

Supružnici su, kako susjedi pričaju, u tom stanu živjeli desetak godina kao podstanari, odnosno dohranjivali su čovjeka koji je tamo živio. Taj je čovjek nedavno preminuo pa susjedi pretpostavljaju da su se sada morali iseliti iz stana, a nisu imali kamo. Osim toga, bili su i nezaposleni te su živjeli od socijalne pomoći. M. Č. navodno je i govorio što sprema.

– Govorio je da se sprema na groblje. Čuli smo da je stavio bombu između sebe i žene i aktivirao je. Pokušavali smo im pomoći na razne načine, i materijalno i razgovorom – kazali su nam susjedi.

Ključne riječi

Komentara 45

OB
-obrisani-
22:23 04.03.2012.

što se može sa 400 kuna ?

OB
-obrisani-
22:24 04.03.2012.

Sramota je i pisati od koliko novaca žive hrvati ! Sramota za Hrvatsku, ali i za Svijet

OB
-obrisani-
07:33 05.03.2012.

Napišete gotovo 60 komentara na temu i osnovu čega? Mir duši onoga tko je umro a forumašima bistriji um.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije