Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još ima posla

Vandoren: Sutra ocjena o napretku RH u posljednjih godinu dana

vandoren
Alen Brodar/VLM
08.11.2010.
u 11:31

Šef Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj Paul Vandoren danas je u posjetu Krapini i Krapinsko- zagorskoj županiji

- Sutra će Hrvatska dobiti ocjenu o tome koliko je napredovala u posljednjih godinu dana i koliko je bliže ulasku u Europsku uniju - najavio je šef Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj Paul Vandoren u današnjem posjetu Krapini i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Naglasio je da je i predsjednik Europske komisije José Manuel Barroso prije dva tjedna istaknuo zadovoljstvo dosad učinjenim, međutim, da još uvijek ima mnogo posla, prvenstveno u pravosuđu.

- Posjećujemo sve hrvatske regije, pa je danas došlo na red i Zagorje, kako bismo ljudima ovog podneblja pojasnili što zapravo za njih znači ulazak u EU te koje prednosti donosi. Posebno bi to moglo biti važno za lokalne poduzetnike, jer im se ulaskom u EU otvara tržište od 500 milijuna ljudi - rekao je Vandoren, nakon čega se uputio u krapinsku Srednju školu, gdje je učenicima održao predavanje o prednostima Europske unije.

Komentara 8

UK
Ugo Kajvez
17:32 08.11.2010.

F**K OFF EU .............. idite procjenite grčku, mađarsku, litvu, blitvu i ostale države pred bankrotom zbog vaših direktiva .............

HG
hugh grant
08:32 09.11.2010.

U EU ćemo ući kada dostignemo standarde Rumunjske i Bugarske. Nikako prije.

BO
boston
17:10 08.11.2010.

Mislim da je napredak velik, i ocituje se u zadovoljstvu i blagostanju nasega naroda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije