Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI METEOROLOG

Vakula otkriva što mu stvara najveći stres: 'Nisam još slomio živce...'

Zagreb: Meteorolog Zoran Vakula
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
16.11.2023.
u 09:01

Nisam još slomio živce i takve stvari nisam primijetio, ali primijetio sam da mi u nekim stresnim situacijama izlazi herpes. Barem sam ja to tako zaključio - dodao je Vakula.

Kada ne prognozira vrijeme, HTV-ov meteorolog Zoran Vakula pokušava se, poput većine riješiti nakupljenog stresa. Ipak, pritom ne primjenjuje neke, kako kaže, pomodne metode, nego odlazi u dobre stare šetnje. Vakula je naglasio da voli šetati po svom naselju, zagrebačkoj Volovčici.

- Pa dođemo do Maksimira. Supruga i ja, ali šetamo. Nema trčanja, nismo od tih, koji su sad u modi, pa ćemo sad trčati i uništavati koljena i kukove, nego čista šetnja za naše godine, kazao je HTV-ov meteorolog Vakula. Dodao je da je šetnja sasvim dovoljna aktivnost. 

Vakula je ispričao kako mu, dok šeta, prilaze ljudi. - Dobronamjerni su i kad me netko pita, pristojno mu odgovorim, pozdravimo se i fotografiramo, kako to već biva - kazao je. 

- Da nema HRT-a, ne bi bilo ni mene. Barem ne u ovakvom obliku. Ja to uistinu mislim. Jednostavno bih bio poznat da sam na nekoj drugoj televiziji, ali činjenica je da sam od mog početka 1996. do danas vjeran kući koja me hrani. I da sam, zahvaljujući HRT-u, to što jesam, poručio je meteorolog Vakula.

VEZANI ČLANCI: 

Kazao je da mu je popularnost i danas čudna. - I danas mi nije razumljivo zašto baš ja? Da bih se spustio na zemlju, onda čitam i one komentare ispod tekstova. Nisu svi pozitivni, kazao je. Nitko se nikad ne sviđa svakome - dodaje. 

Zoran Vakula osvrnuo se i na to što mu najviše izaziva stres. Kaže, život. 

- Svatko ima neku svoju varijantu. Ima ljudi koji se tome jako, jako, jako opiru i ulažu puno novca i vremena da to, kao, riješe. Nisam od tih - poručio je. - Nisam još slomio živce i takve stvari nisam primijetio, ali primijetio sam da mi u nekim stresnim situacijama izlazi herpes. Barem sam ja to tako zaključio - dodao je Vakula.

Vakula je istaknuo da nastoji živjeti normalan život. - S mjerom, umjeren sam i jedem pravilno - rekao je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije