Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.08.2014. u 14:00

Nadam se da će HTV pratiti daljnje aktivnosti princa. I da ga njihova novinarka drugi put neće pitati na početku: "Why Croatia?"

HTV je, 39 godina od prvog emitiranja, ponovno počeo emitirati legendarne "Gruntovčane". Nama koji smo stariji i savladali lekciju ta repriza nije toliko potrebna, a ne znam ni koliko bi ona danas koristila mlađima. S obzirom na to da Dudek, taj predstavnik tadašnjeg malog čovjeka, uvijek, na kraju potvrdi nepravdu prema malima i uvijek popuši u borbi s birokracijom i sustavom, kao i pohlepnim i pokvarenim susjedima, moguće da ta poruka 2014. i ne bi djelovala poučno. Jer, mlađe generacije već doživljavaju grublje nepravde nego Dudek u ono doba.

Zaključili bi, kada bi pogledali koju epizodu, da su i oni Dudeki ovog sustava. No, onako kako je Dudek čekao jelena da ga uhvati i dokaže da mu on, a ne krave jedu kuruzu, tako su i mediji čekali predsjednika države Ivu Josipovića za izjavu o padu MiG-­a 21. Predsjednik države, inače svakodnevno rado komentira i po nekoliko stvari i događaja, no kada mu se dogodila nezgoda u sektoru, a on je Vrhovni zapovjednik vojske, trebala su proći dva dana dok se koncentrirao. Učinio je to i onda, trećeg dana od eksplozije MiG-­a, evo njega u mini intervjuima na svim televizijama.

Obećao je da će sazvati Vijeće za obranu. Odmah u rujnu. Sad su svi, ipak na godišnjem odmoru. A dolazi mu i saudijski princ na more. Koji je oduševljen, naravno Hrvatskom, a da nije došao, ne bi se niti sjetili da postoji Medvedgrad. Koji je princ posjetio i ­ oduševio se. Voli starine. Nadam se da će HTV pratiti daljnje aktivnosti princa. I da ga njihova novinarka drugi put neće pitati na početku: "Why Croatia?". Dakle Vaj Kroejšia, iliti – što ti bi da si došao ovamo?

PLUS

Dnevnik Nove TV, novinarka Pezo kaže da je pad MiG-­a ujedinio vlast i oporbu. Pitala analitičara Tabaka i otkrila rješenje ­ uzmimo nove avione i 30 smo godina mirni.

MINUS

HTV­-ov magazin 7 dana radi "kažnjenička bojna", koja nije otišla, poput ostalih HTV­-ovaca na more. Vidi se, a i urednica Katarina Validžić ne krije mrzovolju.

>> Umalo sam dobio ebolu zbog lošeg novinarstva iz Beograda

>> Nakon što odgledate IN Magazin osjećat ćete se u najmanju ruku izigrano

Komentara 9

TO
tolitol
14:55 08.08.2014.

"Vaj Kroejša" je zapravo vrlo često pitanje provincijalnog dijela našeg puka kojem nikako nije jasno zbog čega bi netko došao ovamo poslovati, živjeti ili duže boraviti ovdje. Provincija je provincija i to se tako brzo neće promijeniti.

Avatar Hulk007
Hulk007
07:53 09.08.2014.

40 godina je prošlo od prvog emitiranja Gruntovčana ,a ništa se promijenilo nije!

OS
osica
14:13 09.08.2014.

Svi na zasluženom godišnjem i predsjednik naravn. Na jesen kreće kampanja , prodaja magle . Fitsch nam je snizio kreditni rejting ali koga briga- godišnji je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije