Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

V. Gorica: Autobus naletio na automobil, nekoliko ozlijeđenih

nesreća (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/4
04.07.2011.
u 08:09

Automobil i autobus nakon sudara izletjeli su s ceste. Uzrok nesreće trebao bi poznat nakon očevida.

Nešto prije sedam sati autobus sisačkog Autoprometa naletio je na automobil u Ogulincu nedaleko od Velike Gorice. Ozlijeđeno je nekoliko ljudi, a težina njihovih ozljeda još nije poznata.

Automobil i autobus nakon sudara izletjeli su s ceste.

Neslužbeno doznajemo kako je nesreću skrivila vozačica Renault Meganea koja se neoprezno polukružno okretala te je na nju naletio autobus tvrtke Autopromet Sisak koji vozi na liniji Sisak – Zagreb.

Komentara 2

TO
Toni50
13:23 04.07.2011.

nesreću skrivila vozačica Renault Meganea koja se neoprezno polukružno okretala .. Kakvo okretanje tu gdje jeli pijana ? jeli normalna ? Ima li vozačku i kako ju je to muž odgojio ? Još čekamo samo te pojedinosti !

MO
modovisisajteMaraschino
20:04 05.07.2011.

polukruzno okretanje na punoj crti??? sve dalje ljudi sve manje postuju prometne propise... ili jednostavno nemaju pojma o propisima... izgleda da bi trebali svakih par godina ici na vozacke ispite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije