Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smijenjen s dužnosti

Snimile ga kamere: Policajac brutalno udarao dječaka šakom i nogom

Policajac brutalno udarao dječaka šakom i nogom
Foto: Wochit
1/2
04.05.2020.
u 10:35

Incident se dogodio u Birminghamu, nakon što je petnaestogodišnjaku rečeno da će biti zaustavljen i pretražen po Zakonu o zlouporabi droga.

Jedan britanski policajac smijenjen je s dužnosti nakon što se pojavila snimka nadzornih kamera koja prikazuje kako brutalno udara 15-godišnjeg dječaka na ulici.

Kako navode britanski mediji, nakon što je obuzdao tinejdžera, neimenovani policajac udario ga je šakom u glavu i nekoliko puta nogom. Jedan svjedok opisao je policajčevu upotrebu nasilja – nepotrebnom. 

 

Incident se dogodio u Birminghamu, nakon što je petnaestogodišnjaku rečeno da će biti zaustavljen i pretražen po Zakonu o zlouporabi droga. Tinejdžer se odupirao, a prema navodima iz policije laktom je udario policajca u lice.

Policajac nije suspendiran već je uklonjen s dužnosti dok je istraga u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 24

BL
Blatina19
11:11 04.05.2020.

Dilao drogu i udario policajca. Dobio sto zasluzio.

IG
igorl
11:31 04.05.2020.

I ja sam sokiran. Mogao se covjek ozlijediti, gdje mu je pendrek bio? Bome ljude svasta cudi - sta je trebao - pomaziti ga jer se otimao? Na Kubi sam vidio kako je murja doslovno pregazila covjeka autom, i onda jos jednom u rikverc da ne bi bilo zabune prije nego su ga utrpali i odvezli. A indijci imaju prigodne stapove od metar i pol kojima dijele pravdu ovakvim budzosima.

DU
Deleted user
13:25 04.05.2020.

Pogledao sam snimku i ustvrdio da je policajac vodio nekog lika do ceste i tu su stali i čekali.Onda su nastali problemi mladić se je otimao i napao policajca.Što je trebao uraditi policajac.Valjda uljudno dopustiti da ga mladac isšaka a poslije da mu se izvini.Po meni je policajac postupio ispravno i šteta što nije uporabio pendrek.Žalosno je što policija tako lako padne pod uticaj javnog mijenja i ne štiti svoje zaposlenike.Da ga je udario iz čista mira onda u redu suspenzija ali ovako postupak je malo grublji ali potreban i nužan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije