Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZA KRAĐU I RAČUNALNU PREVARU

Uzeo ključ od ureda, ukrao kartice pa na bankomatima podignuo 12.000 kuna

Bankomat
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.02.2021.
u 12:55

Otključao je ured i ušao te otuđio novac i bankovnu karticu dvaju trgovačkih društava, nakon čega je napustio ured

Muškarac (31) sumnjiči se za krađu i računalnu prevaru. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je 2. siječnja kao zaposlenik trgovačkog društva koje pruža usluge održavanja u trgovačkom centru u Branimirovoj ulici u Zagrebu  iskoristio  svoj položaj ovlaštene osobe te je iz prostora u kojem se čuvaju ključevi ureda uzeo ključeve jednog od ureda.

Otključao je ured i  ušao te otuđio novac i bankovnu karticu dvaju trgovačkih društava, nakon čega je napustio ured. Nedugo nakon krađe otuđenim bankovnim karticama u više je navrata na bankomatima u Vlaškoj ulici i na Trgu Nikole Šubića Zrinskog neovlašteno podignuo novčani iznos od ukupno 12.000 kuna koji je zadržao za sebe. Ukupna šteta je 14.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije