Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica

Uzela na čuvanje dva milijuna kuna i potrošila ih na sebe

mjenjačnica Karina (1)
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
17.04.2013.
u 12:50

Nakon što su je prevareni prijavili policiji jer se nije pojavljivala na poslu, za njom je raspisana potraga

 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podnijelo je ovih dana optužnicu protiv 36-godišnje Karine Z. zbog prijevare.

Tereti se je da je od rujna 2011. do lipnja 2012. godine 19 osoba iz više međimurskih naselja navela da joj daju novac na posudbu ili čuvanje uz obećanje povrata novca s kamatom, iako ga nije namjeravala vratiti. Primljeni novac potrošila je za svoje potrebe i na taj se način okoristila za više od dva milijuna kuna!

U Štrigovi je vodila mjenjačnicu registriranu i za "ostalo novčarsko poslovanje". Nakon što su je prevareni prijavili policiji jer se nije pojavljivala na poslu, za njom je raspisana potraga. Nakon tjedan dana, 10. srpnja 2012., pojavila se iznenada na graničnom prijelazu kod Štrigove. Privedena je na obavijesni razgovor. Istog dana puštena je kući, a policija je dokumentaciju predala DORH-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije