Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Uz poruke iz EU: 
propašću Hrvatske 
hrani se ego vlasti

Vladajuća politika nastoji pretvoriti građane u termite, koji će golemu maticu njezina ega nositi iz jednoga mandata u drugi

Komentari 10

NA
najbolja99
12:01 07.11.2014.

ova vlada je najgora na svijetu...stoga Milanović i ekipa dajte više ostavke i maknite se

VL
SE
sestrićna
16:47 07.11.2014.

plan 21 je uspio..cilj uništiti hrvatsku državu politički ekonomski i sve čime bi se hrvati mogli ponositi..od domovinskog rata brnitelja i svega što ima notu hrvatskoga..sad kad su nas bacili na koljena opet nas guraju u nekakve balkanske zajednice a jedva smo ušli u eu..

VL
GB
goran.brodsky.3
14:23 07.11.2014.

Ljeva desnica i desna ljevica Milina je otvoriti VL(bilten hdz hercegovaca)četvrtkom.Na lijevoj strani službeni biograf nevena ciganovića a na desnoj reinkarnacija bivše komunjare(nešto poput tuđmana ili tomca)u mrzitelja svega,a najviše sebe(žene ostavljam po strani).

VL
DO
doktorica
17:59 07.11.2014.

nas zanima samo standard...

VL
DU
Deleted user
17:29 07.11.2014.

Millanovićevi se cijeli život bore protiv trulog zapada , pa kako ga sada može shvatiti ?

VL
Avatar marijaija
marijaija
13:13 07.11.2014.

Kakav je ovo komentar, dobar novinar ne moze ostariti, mada smatram da je los govornik

VL
TH
thekurcula
13:11 07.11.2014.

A kome to sad prigovara Brukseles? Sami su bili svesni da primaju u EU jednu za to potpuno nespremnu zemlju i svejedno su je primili. Sad neka se pokriju ušima i ćute!

VL
DU
Deleted user
14:08 07.11.2014.

vlada je odraz očekivanja i upravo je onakva kako se od nje očekuje da bude,tj.da zadovolji ideološke potrebe svojih birača.pa nije netko glasao za te ljude zbog njihovih ekonomskih sposobnosti ili vizija,znalo se od početka da ne mogu pokrenuti ni običan obrt a da bi to izašlo na dobro,kamo li da RH izvuku iz ekonomskog ponora.maras,milanović,jakovina,grčić,vrdoljak i td....pa tko su ti ljudi i šta oni mogu napraviti da krene na bolje?,osim naškrabati nekakav program.uostalom,šta smo se toliko uhvatili problema,bavimo se mi i dalje ustašama,četnicima i partizanima,prošlošću i ratovima,crvenima i crnima.to su prioriteti,a sve drugo manje je bitno.još malo pa su novi izbori,i opet se nitko od birača neće baviti imenima i programima,već ima da glasamo ideološki,znamo već i sada za koga.između ideologije i kruha mi uvijek biramo ideologiju,i stalno se čudimo kako su ovi na vlasti - hdz ili sdp,svejedno - nesposobni da nešto naprave u smislu otvaranja radnih mjesta,ekonomskog oporavka i smanjenja ogromnog duga.predizborna borba će se voditi prvenstveno oko stava prema titu ili tuđmanu,partizanima i udbi,domovinskom ratu i sl.,a sve drugo kako bude.da se najbolji ekonomisti RH - koji mogu ponuditi rješenja da svima bude bolje i da izađemo iz dužničkog ropstva - okupe u jednu novu stranku,ne bi prešli izborni prag.eto,toliko smo mudri kada zaokružujemo,a krivi su na,naravno,drugi.vlasti,koje biramo,najviše,a time u biti krivimo sebe.apsurda li.

VL
KS
koda samoborac
12:27 07.11.2014.

ivkošiću zar ti nisi već morao u mirvinu stariji si od Isusovog magarca

VL
ZA
zahira45
14:57 07.11.2014.

Ah, Ivkošić i njegovo umovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.