Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjernici u suzama
Povratak na članak

'Uz njega sam doživjela preobraćaj i spoznala Boga'

Stotine vjernika danas pristiže u Tabor gdje je izloženo tijelo fra Zvjezdana Linića.

Komentari 5

CV
crna vrana
16:48 07.12.2013.

Nad mrtvim si Lazarom gospodine suze lio, otri i naše suze ! Tvojim se vjernima Gospodine život mijenja a ne oduzima. Tko u Isusu nalazi svoj život, taj stječe životnu kvalitetu koja nadilazi sve uobičajene standarde zato što je takavav život uvod u vječni život uz Boga. Raspoloženje rastanka pretvara se u radost zbog punog života koji se ne može izgubiti.

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
22:38 08.12.2013.

Bio je dobar čovjek...i to je najvažnije od svega...volila sam čitati njegove članke u VL, iako se nisam sa svime slagala...God bless him

VL
MA
marky
16:53 07.12.2013.

nemogu izdrzat, suze su mi pobigle.. .Zadržati ću dostojanstvo i pristojnost te reći samo:.. .Najpristojnije je reći samo:..gori u paklu..!!

VL
DR
drugTitoforever
15:54 07.12.2013.

Ima boga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.