Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda koja se ne propušta

Uz 50% popusta na tromjesečno digitalno izdanje Večernjaka, četvrti mjesec i paket od e-magazina gratis

e-večernji
Foto: VL
1/2
27.11.2015.
u 14:51

Želite svakodnevno čitati kvalitetan sadržaj koji je dostupan na internetu? Bilo da ste na poslu ili na odmoru, brzo i jednostavno, ostanite informirani i čitajte sve što vas zanima gdje god se nalazili.

Zašto se pretplatiti?

Aktualne teme sagledane iz kuta poznatih Hrvatskih kolumnista, tematski specijali, dokumentarni filmovi, ekskluzivni intervjui  i brojni drugi sadržaji koji svakodnevno obogaćuju našu ponudu čine Premium jednistvenim! Premium nadograđuje svakodnevni besplatni sadržaj na portalu vecernji.hr te iz dana u dan broji sve više članova i objavljuje sve više sadržaja. Mnogi čitatelji su prepoznali razliku! Jeste li i vi među njima?

Ako vam je draže čitati online tiskano izdanje Večernjeg lista, pretplatite se na e-večernji. Neka vam tiskano izdanje Večernjaka bude dostupno uvijek i svugdje. Osim najpovoljnije cijene, novo izdanje dostupno vam je dan prije svih, već od 21 sat. Imate i pristup arhivi kako biste mogli čitati prethodna izdanja Večernjaka, omogućeno vam je brzo pretraživanje i dijeljenje sadržaja i, što je najbitnije, dostupno je uvijek i svugdje.

ČITAJ 4, PLATI 3!

Otkrijte mogućnosti on-line listanja tiskanog izdanja ili postanite dio PREMIUM zajednice i pri tome uštedite 50%. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se na digitalno izdanje Večernjeg lista, e-večernji ili na Premium sadržaj u trajanju od 3 mjeseca za samo 161 kunu.

Svi koji se pretplate na dar dobivaju četvrti mjesec gratis te  pristup online paketu od 4 luskuzna Večernjakova magazina na 3 mjeseca. Svake subote čeka vas novo izdanje jednog od 4 magazina: Dom&Vrt Living, Diva, Slano&Slatko te Moje zdravlje. Listajte naše bogate, luksuzne magazine gdje god se nalazili koji na čak 100 stranica sjajnog papira donose novitete bilo da se radi o modi, ljepoti i zdravlju ili gastro svijetu.

Dodatno, svi pretplatnici Večernjaka postaju članovi kluba Moj Večernji kojim ostvaruju dodatne pogodnosti.

Za PREMIUM se pretplatite ovdje.

Za e-večernji ispunite obrazac na dnu članka.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Komentara 1

KU
kurslus
20:24 28.11.2015.

Je se vi šalite, hahaha. Zovete Hrvate da se pretplate na vaš SDP-ovski bilten?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije