Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otežavaju se koalicije
Povratak na članak

Uvodi se preferencijalno glasovanje za Sabor?

Navodno je odluka donesena u vodstvu Kukuriku koalicije, a kao reakcija na netom završenu referendumsku inicijativu "Birajmo zastupnike imenom i prezimenom"

Komentari 13

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:36 09.10.2014.

Markićka lomi partijske kartele na vlasti.

VL
AJ
ajmo
09:27 09.10.2014.

I da je ovo istina da su promijenili mišljenje u što nevjerujem al ajde da i to vidimo . A što se tiče nezaposlenih mladih nikada vi koji ste birokrati tj. socijaldemokrati nečete stvoriti niti jedno radno mijesto. A znate zašto zato što komplicirate sa glupostima koje nisu potrebne i milion pravila koja zatvaraju radna mijesta .

VL
TH
than
09:56 09.10.2014.

Koliko li samo obecanja i populizma od vladajucih u zadnjih pola godine. Svi dobro znamo da idu izbori, predsjednicki i parlamentarni. Vidjeti cemo sto ce biti od svega toga. I plan 21 je dobro zvucao, kad od njega na krajuu nije bilo niti 'p'.

VL
VR
vrt
09:42 09.10.2014.

Pref.glasovanje, ali UZ CENZUS! Dakle opet ništa konkretno, samo jadna, jeftina kozmetička promjena. Bacaju mrvice jadnoj stoci, kojoj više demokracije i slobode ni u ludilu ne treba. Ali sada je GOTOVO! Imali ste (i jedni i drugi) skoro 15 godinana da se sjetite kako popraviti izborni sustav. U međuvremenu je to učinio NAROD. Vidimo se na REFERENDUMU! : )

VL
SA
santos008
09:35 09.10.2014.

Pored imena kandidata trebalo bi da stoji strucna sprema kandidata godina rodjenja ,tako da ni jedan kandidat ne moze biti stariji od 61 godine,kako bi po isteku cetvorogodisnjeg mandata odmah isao u mirovinu.

VL
Avatar comparator
comparator
09:40 09.10.2014.

Zapošljavanje mladih na pogrešan naćin koji preferira Milanović je maska za socijal-demokrate i spašavanje vlastitog ugleda. Koji sistem daje više novca i kako ga raspoređuje ? Kapitalistički sustav ali onaj s socijalnom notom daje uvjerljivije rezultate od bilo kojeg komunističko socijalističkog uređenja koje Milanović predstavlja i brani. Na našu žalost nasljeđeni sustav nas guši i nikako ga se nemožemo riješiti i njegov birokratsko boljševićki oblik zahvaljujući broju zaposlenih u državnim institucijama pretendira ostati kakav je bez obzira na njegovu ne efikasnost. Ne postoji naćin za dokidanje tog modela do kraha koji se treba slomiti pod pritiskom krize i konkurencije političkih opcija. Još samo da se riješimo udbaških zločinačkih urotničkih podzemnih i koruptivnih metoda kojima se ova oligarhija služi za ometanje demokracije pa smo na konju. Zakljućite i sami na kojem smo putu i dajte glas stvarno pozitivnim i afirmativnim osobama. Živjela Hrvatska !

VL
ĆA
ćaćaća
10:28 09.10.2014.

partija sad smišlja načine kako ostati na vlasti..najbolje da opet uvedu jednopartijski sistem i nastave mlatiti milijune na tkz biznis antifašizmu...

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
09:33 09.10.2014.

"Uvodi se preferencijalno glasovanje u Sabor?" - u sabor? na čemu je ovaj novinar???

VL
DU
Deleted user
09:54 09.10.2014.

Pošto se je gospodin Premijer, skupa sa svojim ministrima, nedavno vratio sa, po njemu, nadasve uspješne radne turneje po americi, gdje su ugovarali poslove, očekujemo otvaranje novih radnih mjesta za mlade. I da se prestane sa praksom sakrivanja političara uhvaćenih u lopovluku u zadnjim klupama u saboru.

VL
AP
apolon
11:00 09.10.2014.

Milanović je u međuvremenu u potpunosti demantirao autora kao i sam članak !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.