Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva hrvatska predsjednica
Povratak na članak

Uvijek je htjela više, čuvala je i tuđu djecu da bi si platila školovanje

U prvoj neautoriziranoj biografiji niz renomiranih Večernjakovih novinara i kolumnista progovara o usponu Kolinde Grabar-Kitarović, prve hrvatske predsjednice. Potražite na svim kioscima i na www.mondo.hr od petka 16.1. u Zagrebu te od subote 17.1. u cijeloj Hrvatskoj, za samo 39,90 kn!

Komentari 155

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:01 12.01.2015.

Kolinda Kraljica svih Hrvata i borbe za opstojnost i ponos Hrvatskog naroda kako u Hrvatskoj tako i u svijetu!

VL
Avatar navijač
navijač
11:08 12.01.2015.

Sinoc na pobjednickom govoru i obracanju javnosti je rekla sve ono sto je svaki posten covjek htio cuti od predsjednika Hrvatske vec 15. godina i hvala joj na tome.Zivila nam Kolunda jos 100 godina!!!

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:01 12.01.2015.

A neki su dobili u centru Zagreba stan od 200 kvadrata zbog zasluga na" terenu "dok je Hrvatski puk morao crnčiti za 50 kvadrata stana na periferiji grada .

VL
DU
Deleted user
11:18 12.01.2015.

Mislim da je najveća uvreda toj ženi bila ; Da ima sliku, a nema ton! Da, samo kad progovori na jednom od nekoliko svjetskih jezika, onda neka umuknu... Ona je daleko najviše sposobna žena u hrv. politici, zapazio sam je još kad je kao netom, prisilom okolnosti (Žužul šifra mito & korupcija) izabrana na funkciju ino ministrice - kako je kontrabatirala Rupelu, iz inferiorne pozicije (tada još nismo bili u EU) i rekao sam: Vidi vraga, i to u kakvom pakovanju! Žena će zasjeniti Josipovića u toj fotelji, više ga se puk neće ni sjećati... Kakva Barbie, pogledajte samo totalno jalne face Kosor i Pusić - znaju one u dubini duše da je Kolinda za njih Space Shuttle. Neće više biti dej after jesterdej i sličnih blesavoća, zbog kojih se sramili i OŠ učenici! I što se tiče primjedbe da je pobijedila za prsa - aha, i to za kakva (progooglajte kako Obama gleda Kolindu u dekolte!).

VL
BA
balic
11:41 12.01.2015.

Cujete li vi DP/ci sebe sta govorite?Izgubljeni u vremenu i prostoru,a nista to nije kod vas kakvi ste bili takvi i ostali.Gubitnik ima pravo da se ljuti :)

VL
Avatar MK
MK
11:26 12.01.2015.

Hrvatska je ipak vise "krscanska" nego "patrijarhalna" - to su jucerasnji izbori dokazali... Veliki zagrljaj novoj Predsjednici Kolindi Grabar-Kitarovic!

VL
TB
Toni broo
11:27 12.01.2015.

Kolinda je rođena pobjednica!

VL
Avatar r.dado
r.dado
11:23 12.01.2015.

Drugi pravi predsjednik/ca R.Hrvatske.

VL
Avatar MK
MK
11:39 12.01.2015.

...Kolinda Grabar Kitarovic nakon 15 godina napokon je ujedinila domovinsku i iseljenu Hrvatsku, urbanu i ruralnu Hrvatsku! ...Zivjela nam ujedinjujuca Predsjednica! (...i u Istri i u Medimurju to ce jednoga dana shvatit - no vjerujem u Donjem Lapcu nikada nece).

VL
BU
Buby24
13:28 12.01.2015.

Sinoć čekam kad će se pojavit pred novinarima a ono paf nekaj zasmrdi i evo karamarka. Znači ipak je istina. kolinda je samo karamarkova lutkica na koncu. Što joj je to trebalo. Što je nama to trebalo. Hrvati su pokazalii još u prvom krugu da ne zaslužuju bolje. Pokrast će nam i ovo malo što je ostalo

VL
IC
Icemaan
14:36 12.01.2015.

Ovo je sumrak ove propale korumpirane drzave.Ponovo narod od milja nazvan citiram"STOKA SITNOG ZUBA" bira osvjedocene dokazane neljude koji su doveli ovu drzavu tj.pokrali ovu drzavu na najvaznije polozaje Cosa Nostra a svi vi znate sto ova rijec znaci postojii oko 300 godina.Medutim Hrvatska Cosa Nostra je relstivno mlada samo 20 godina ali mi sm o zeznuli njih i Al CaponeaSto to govori o NAMA. PONOVO BIRAMO KOGA LJUDE KOJI SU UPROPASTILI OVU JADNU I NAPACENU HRVATSKU.MOJI MRTVI SUBORCI OKRECU SE U GROBU.JA SAM HRVATSKI DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA .RADIO SAM U AUSTRALIJI I VRATIO SAM SE SRCEM I DUSOM. SADA SE SRAMIM DA KAZEM ZA SEBE DA SAM HRVAT. SAMO NAPRIJED KLIKO IMA JOS STO STA DA POKRADETE. OSOBA ZA KOJU JE DOKAZANDA LAZE KOJA SKOLUJE SVOJU DJECU U DRUGOJ DRZAVI SAMO POKAZUJE SVOJU DVOLICNOST I ONA JE MOJ PREDSJEDNIK STVARNO ZALOSNO NAPRIJED STOKO SITNOG ZUBA DRUGO I NISMO ZASLUZILI. SLAVA MOJIM PALIM SUBORCIMA ZAO MO JE STO NISAM SA NJIMA JE4 MI JE TESKO ZIVJETI U OVAKVOJ SRAMOTI.

VL
KR
krka
12:13 12.01.2015.

koliko me mozak služi Večernji do jučer baš inije pisao lijepe stvari o gospođi Kolindi? Kaj se to dogodilo preko noći???

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:30 12.01.2015.

Sad počimaju pisati gluposti o Kolindi pa što da je čuvala djecu za novac pa tko to nije radio treba da se stidi . U svakom slučaju posjeta Zvonku Bušiću je za mene dovoljno da joj dam glas. Za toto još jednom uime svih nas koji ljubimo Hrvatsku zemlju HVALA.

VL
Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
13:05 12.01.2015.

Da je Josipovic bio na kavi kod Gotovine i poslao vam poruku '' Pozdravlja vas Gotovina '' dobio bi 65% glasova a kolinda 15%. Narodom je lako manipulirati u medije se pojavi informacija u pravo vrijeme tako i ova ii to je bilo presudno za pobjednicu koja je dan prije bila veliki gubitnik. Ljudi su ocito zaboravili zasto su SDP i Josipovic dobili povjerenje i sad ce biti kaznjeni jer nisu uspijeli za jedan mandat pocistiti smece koje je nakupio HDZ za DVA mandata.

VL
ZO
zoom
13:28 12.01.2015.

Kuda ova zemlja ide...pa kakav smo mi to bolestan narod kad dajemo glasove onima koji su nas sustavno i brutalno pljačkali i doveli zemlju na dno dna..oćito drugo niti ne zaslužujemo..ćim prije se maknuti iz ovoga Balkanskog užasa:-((

VL
EP
ephesus
12:13 12.01.2015.

nekako mi ova zena ulijeva povjerenje. Ako nista, barem je za razliku od ostalih pismena, nacitana, i zna engleski. Bilo kako bilo jako lijepa i sposoba zena!

VL
Avatar MK
MK
11:42 12.01.2015.

...Kolinda ne potjece iz KPJ-ovske aristokracije kao Josipovic i Milanovic!

VL
ST
starkey662002
11:25 12.01.2015.

Ako dobro citam, za vrijeme Jugoslavije ona je bila u razmjeni studenata i otisla u SAD. Kako sam samo dvije godine stariji od nje, znam da to nije mogao svatko i da si i te kako morao biti podoban kako bi dobio dozvolu da odes u SAD (pogotovo) jer je postojao strah da se ljude ne indoktrinira. Da ne spominjem da su roditelji morali biti vrlo podobni. Mi koji to nismo imali nismo se mogli niti pribliziti takvoj razmjeni. Osim toga nakon propalog pokusaja studiranja zbog neorganiziranosti FF (to treba provjeriti) odlazi u HDZ i nakon toga rezvija ogromni potencijal i strelovitu karijeru. Stvarno impresivna karijera, nema sto. Toliko slicna vec do sada prezvakanim karijerama vecine HDZ-ovaca, do 90 nista a onda uzlet.

VL
Avatar MarsalBrozTito
MarsalBrozTito
12:46 12.01.2015.

Ta zena da ne sjedi u Trilaterali nikada je HR gradjani birali ne bi, kao sto je nisu ni birali. Izabrala je Trilaterala, a njihovi poslusnici pogurali. Gospodja niti je posebno pametna, niti je posebno skolovana, a bome niti posebno moralna. Vise od jedan put nam je u kampanji lagala, izgleda da se kod nas laz posebno cijeni, sto u jednom zdravom i odgovornom drustvu ne bi sigurno proslo. Gradjani moraju sve zapisati sto im je obecala, a obecala je puno vise od Djeda Mraza, pa ako ne ispuni svoja obecanaj, na kulturan i civilan nacin, legalnim putem, po Ustavu i zakonu ove drzave, bez huska minken bojnu na Vlasu i na narod, onda je lijepo kazniti po zakonu radi obmanjivanja i laganja naroda, jer ne moze ona tako lagati milijune gradjana, kao da smo mi s njom koze pasli po Grobniku.

VL
MD
mara-danda
17:33 12.01.2015.

jedog dana je shvatila da se kroz krevet najbrze napreduje ... da je isla na pamet nigdje je nebi bilo

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.