Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovačka bolnica
Povratak na članak

Uštedjeli na plaćama 
pet milijuna kuna i lani zaposlili 20 liječnika

U samo godinu i pol sanacijski upravitelj izvukao iz dugova 'bolesnu' bolnicu

Komentari 6

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:04 11.02.2015.

...ko fol... ovaj provodi mjere... i prije nego ih je vragec izgovorio...

VL
NV
novo vriijeme
21:42 11.02.2015.

Ne razumjem kako su uštedjeli na dežurstvima, da li su ukinuli nepotrebna dežurstva ili nisu platili dežurstva. Hoće reći da su do sada dežurali nepotrebno i da ovi koje je zaposlio neće dežurati. Čudno za jednu bolnicu.

VL
BA
bajo2
00:56 12.02.2015.

....značajan postotak starije populacije....potencijalni manjak pacijenata želimo nadomjestiti pružanjem medicinskih usluga....o ne hvala vam na vasim uslugama,nesto vi brzo sparate,imaju li bar ti preostali starci sta jesti?

VL
DU
Deleted user
22:53 11.02.2015.

Molio bih doktora Crnicu da ne lupeta bezveze. Pregledi u karlovačkoj bolnici se čekaju mjesecima, a pacijenti iz Karlovca masovno odlaze u Dugu Resu jer tamo dolaze na red vrlo brzo. Svjedoka, još uvijek živih, ima poprilično. Inače, doktora cijenim dok je bio u 110. brigadi, otkad se priklonio crvenima, baš i ne.

VL
PI
pila12345
07:18 12.02.2015.

Gotovina neće doći, zato će Klemm i Đuro u tandemu biti... Možda Glavaš, pa Škoro, mora dernek poslije biti...a Škoro je vrhunski zabavljač a zna i dobro naplatiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.