Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ograničenja zbog pandemije
Povratak na članak

Ustavni sud BiH neke mjere proglasio protuustavnima: 'To je miješanje u ljudska prava i slobode'

To su mjera ograničenja kretanja u noćnim satima koja je na snazi u Federaciji BiH te obveza nošenja zaštitnih maski kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenome

Komentari 9

EP
Epil
17:51 22.12.2020.

E jesmo postali jad i bijeda! Cak nas i Bosanci uce demokraciji i postivanju gradjanskih prava i sloboda! Upravo je nepojmljivo strasno kakvu je karikaturu od drzave HDZ napravio!

VL
VL
_________
19:28 22.12.2020.

I to smo doživjeli, građani BiH uživaju veća ljudska prava od nas.

VL
MA
Maux
18:22 22.12.2020.

Hrvatska i Slovenija su nekada bile najrazvijenije zemlje u bivšoj Jugi ... sad nas evo i Bosna prestigla ...

VL
NA
Nadalinaaa
23:46 22.12.2020.

Jest da je miješanje u ljudska prava i slobode, ali plan o Velikom resetu, transhumanizmu, Čovjeku 2.0... sve to se mora ostvariti. Jer, "elita" zna, a "beskorisni" ne znaju kako će divan biti svijet kad ovi prosvijetljeni, po svom dizajnu, stvore čovjeka na daljinskom upravljaču.

VL
DU
Deleted user
18:31 22.12.2020.

ali mi moramo slusati....

VL
PE
penelopea1qqpp
18:54 22.12.2020.

Svaka cast Bosni i Hercegovini, eto i oni su civiliziraniji od umrle 'Rvacke u logorima gdje se nitko ne buni protiv nacista iz Brisela i Berlina i domacih izdajnika na vlasti koji su isto nacisti. Danas su ovdje u Svicarskoj gradjani izisli na ulice sa BOMBOM u rukama, laznom bombom, ali poruka je jasna na trasparentima : ''TKO ZAPOVJEDA TAJ I PLACA'', I BOMBA OTKUCAVA TIK TAK', paradirali sa trasparentima' - Zato sto im je Vlada zatvorila restorane i kafice, i to samo restorane i kafice, a sve ostalo radi, hoteli, ducani i sve zivo. Odmah vatru pale gradjani, dizu se na noge, i brane svoju slobodnu i slobodarsku suverenu drzavu i narod! Oni ce citavu kuglu dignuti u zrak , ako im se bdue otimala sloboda, i njihova ljudska prava gradjana To nama nacisti, SS-ovci, iz Brisela i Berlina prijete da se zatvaramo i mi i dizemo nacisticke konclogore po zemlji, ivrse pritisak i sire mrznju prema nama, prijete i ucijenjuju sa svih strana, bolesni zlikovci nacisti, a narod odmah poludio istrcao na ulice braniti svoju zemlju i narod. A Rvacka spava, njih ce nacisti i domaci izdajnici u snu pobiti, i oteti im zemlju i porobiti narod!!! Fujjj, jadan je onaj narod koji en drzi do sebe, taj redovno strada pod cizmom bolesnih zlikovaca nacista i domacih izdjanika na vlasti!!!

VL
Avatar Juki
Juki
18:37 22.12.2020.

Ako žele u izolaciju kao GB....dobit će ju. A tako i mi ako naš Ustavni sud krene njihovim stopama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.