Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
139 1°C
  • prelog1:

    I što imamo od te oluje? Mrtve i osakapljene branitelje, gladnu djecu, nezaposlene mlade ljude, njihovi roditelji u kreditnom ropstvu do kraja života bez plaća iako rade, oni koji rade i primaju plaće svaki mjesec se zadužuju za nekih 25 ... prikaži još!25 posto jer im toliko fali da podmire sve mjesečne račune. Nikad nije bilo ovakve bjede na ovim prostorima. Da mogu danas birati izabrao bi Tita i jugu prije deset ovakvih hrvatsih država. Onda je bio samo jedan diktator i lakše se bilo boriti za pravdu. Danas ih ima na stotine i svi su vam za vratom diktiraju što i gdje trebate raditi, jesti, spavati, trošitii i platiti onda još tolerirati pederske zakone i strepiti zbog mogućeg gubitka posla, ovrha i pljački fine, porezne i banaka. Neće nas spasiti ni deset oluja ni tenkovskih mimohoda. Samo zdrav razum nas može spasiti no toga nema ni u vladi ni u saboru ni u oporbi ni u jednoj stranki koje se financiraju s proračuna.

  • barkod:

    Odlično, muzejska oluja , puno uloženo samo da za nekoliko godina ne budu samo prazne građevine sa prekrasnim eksponatima naše kulturne povijesti gdje će tu i tamo se sjetiti pojdini profesor umjetnosti pa povede pojedinu školsku ekskurziju na razgled. Izgrađen ... prikaži još!đen je grandiozni MSU u Novom Zagrebu, baš me zanima koliko je bilo posjetitelja u posljednje dvije godine u tom muzeju ? Nadam se da će veliki demagog i populist zvan Milan Bandić održati predizborno obećanje ( ako prije toga ne završi u reštu ) i izgraditi novu Štacoperu (njegove riječi ) na uglu Vukovarske i Hrv. bratske zajednice, preko puta KD VL.

  • nogogaz:

    tri miljuna.... nije ništa, kad otvorimo oči i vidimo brojku 15 milijadi godišnje, koje moraju zaradit drugi, i posudit nama, da bi hrvatska preživjela.

Još iz rubrike Vijesti

Molitvene litije predvodili su mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije (desno) i mitropolit Onufrije (lijevo) iz Ukrajine
Molitvene litije

SPC u Crnu Goru uključio i Rusku crkvu iz Ukrajine

Koronavirus
Pet zaraženih u Hrvatskoj

Hvaranina prevezli u Split zbog sumnje na koronu. U svijetu 84.117 zaraženih i 2870 umrlih

42
NIKOLA TESLA

Sačuvana je maska s Teslinim genima: jesu li to vrata za moguće kloniranje genija jednog dana?