Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Usred krize hrvatska muzejska 'oluja' kao da nema kraja

Po ulaganju u nove muzeje i baštinu Hrvatska je među osvještenijim državama

Komentari 13

PR
prelog1
17:04 07.08.2015.

I što imamo od te oluje? Mrtve i osakapljene branitelje, gladnu djecu, nezaposlene mlade ljude, njihovi roditelji u kreditnom ropstvu do kraja života bez plaća iako rade, oni koji rade i primaju plaće svaki mjesec se zadužuju za nekih 2525 posto jer im toliko fali da podmire sve mjesečne račune. Nikad nije bilo ovakve bjede na ovim prostorima. Da mogu danas birati izabrao bi Tita i jugu prije deset ovakvih hrvatsih država. Onda je bio samo jedan diktator i lakše se bilo boriti za pravdu. Danas ih ima na stotine i svi su vam za vratom diktiraju što i gdje trebate raditi, jesti, spavati, trošitii i platiti onda još tolerirati pederske zakone i strepiti zbog mogućeg gubitka posla, ovrha i pljački fine, porezne i banaka. Neće nas spasiti ni deset oluja ni tenkovskih mimohoda. Samo zdrav razum nas može spasiti no toga nema ni u vladi ni u saboru ni u oporbi ni u jednoj stranki koje se financiraju s proračuna.

VL
BA
barkod
17:21 07.08.2015.

Odlično, muzejska oluja , puno uloženo samo da za nekoliko godina ne budu samo prazne građevine sa prekrasnim eksponatima naše kulturne povijesti gdje će tu i tamo se sjetiti pojdini profesor umjetnosti pa povede pojedinu školsku ekskurziju na razgled. Izgrađenđen je grandiozni MSU u Novom Zagrebu, baš me zanima koliko je bilo posjetitelja u posljednje dvije godine u tom muzeju ? Nadam se da će veliki demagog i populist zvan Milan Bandić održati predizborno obećanje ( ako prije toga ne završi u reštu ) i izgraditi novu Štacoperu (njegove riječi ) na uglu Vukovarske i Hrv. bratske zajednice, preko puta KD VL.

VL
NO
nogogaz
12:21 07.08.2015.

tri miljuna.... nije ništa, kad otvorimo oči i vidimo brojku 15 milijadi godišnje, koje moraju zaradit drugi, i posudit nama, da bi hrvatska preživjela.

VL
NO
nogogaz
12:19 07.08.2015.

još malo i otorit če se muzej zadovoljnog i sitog hrvata, koji nije posvađan sa svim susjedima i osuđuje fašizam ustaša. ako je ostao još takvog...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.