Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJALI MUFLONE

Usred divljine ugledali tajanstveni monolit: 'Nikad ništa čudnije nisam vidio'

Foto: Twitter/Instagram
1/3
24.11.2020.
u 20:25

Zavod za javnu sigurnost Utaha objavio je slike metalnog predmeta pravokutnog oblika prošlog tjedna. Rekli su kako će vlasti utvrditi trebaju li slučaj dalje istraživati.

Helikopterska posada je u pustinji Utah otkrila neobičan metalni monolit. Ekipa je letjela prošle srijede, a bili su na zadatku brojanja muflona. No, u jednom trenutku su ugledali nešto sasvim neobično. 

Naime, monolit se nalazio između crvenih stijena, a visok je 3,6 metara. Prvi ga je primijetio jedan od biologa te je počeo vikati 'Čekaj, čekaj, okrenite se nazad!. 

Pilot Bret Hutchings rekao je da je to najčudnija stvar na koju je naišao otkako se bavi letenjem, navodi BBC.

Hutchings kaže kako monolit ne izgleda kao da je slučajno tamo završio, već da ga je netko namjerno postavio. 

- Pretpostavljam da je to rad nekog umjetnika novog vala ili nešto takvo. Ili netko tko je obožavatelj 'Odiseje u svemiru'.

Zavod za javnu sigurnost Utaha objavio je slike metalnog predmeta pravokutnog oblika prošlog tjedna. Rekli su kako će vlasti utvrditi trebaju li slučaj dalje istraživati.

Napomenuli su i kako je protuzakonito postavljati građevine ili umjetnine bez odobrenja na javnim zemljištima pod federalnim upravljanjem

Odjel nije otkrio točnu lokaciju monolita, a još uvijek nitko nije preuzeo odgovornost za ugradnju ove neobične konstrukcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije