Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atentat na Bežanijskoj kosi

Usred dana u Beogradu bombom raznijeli vlasnika više noćnih barova

policija srbija
Ilustracija/Ivica Galović/PIXSELL
13.07.2015.
u 19:51

Jelinović se navodno prije eksplozija posvadio s trojicom muškaraca

        U eksploziji automobila u Beogradu poginuo je Dragan Jelinović (55), zvani Jelke, vlasnik nekoliko beogradskih noćnih klubova. Eksplozija je odjeknula usred dana na Bežanijskoj kosi kada je u zrak dignut automobil audi A8.

Jelinović se navodno prije eksplozija posvadio s trojicom muškaraca koji su bili u automobilu zatamnjenih stakala. Blic dodaje kako su protiv njega podnesene prijave zbog različitih nedjela, a u inozemstvu je izdržavao zatvorsku kaznu.     

>> 'Zemunac' Luka Bojović uskoro će biti izručen Srbiji

Komentara 15

SA
samograd
09:45 14.07.2015.

napadnuto glavno uredništvo HRVATSKOG TJEDNIKA u zadru ,u VL još ništa . to nisu ljevičarske novine pa vas nije briga .sramota .

Avatar mason
mason
20:15 13.07.2015.

Teroristi u srbiji.

IB
ivan.biljan68
08:10 14.07.2015.

I taj je Dragec imao preduge hlače,a nije ni on plaćao porez. U Srbiji,malo "podmaže"i ne škripi,ali vani...nema oprosta,ni"većim glavama"a mislim,kako je to pošteno steko?Zijevao je na veliko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije