Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenski seksolog

'Uspješne žene kastriraju muškarce i nemaju seksualni život'

Roman Vodeb
Screenshot
08.01.2013.
u 13:10

"Žene koje misle da vole muškarce, one žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvjesna", komentirao je jučer u emisiji 8. kat slovenski seksolog Roman Vodeb

Konzervativni slovenski seksolog i psihoanalitičar Roman Vodeb podigao je prašinu na HTV-u. Jučer je, naime, prikazana emisija Danijele Trbović "8. kat" u kojoj je gostovao i javnost šokirao izjavama o uspješnim ženama. Tema emisije bili su uspješni i slobodni muškarci.

Vodeb je, između ostaloga, kazao da muškarci imaju nešto što nedostaje ženama, odnosno "organ više, a taj organ je epicentar ženske želje koja je nesvjesna".

– Žene koje misle da vole muškarce, one žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvjesna, ona se formira u tri-četiri godine, kada djevojčica napušta majku i želi se udati za oca – kazao je. Rekao je da je ženama novac zamjena za muški spolni organ.

– Novac nije novac, novac je simbol muškog spolnog organa. Žene vole novac, ne zato što mogu kupiti neke užitke, nego na simboličkom nesvjesnom nivou – kaže.

– S ovim feminizmom ste kastrirale muškarce, u tom društvu imate nekakve funkcije, imate možda više love od muškaraca i na taj način kastrirate muške. Muškarac mora biti dominantan, on ima organ koji je aktivan, a njegov karakter je aktivan. Žena ima "evo me, lijepa sam, imam neku nemoć, atraktivna sam za tebe". Ako žena ima neka postignuća, da je direktorica, ona je falična, ona plaši muškarce. Osjećamo se kao "ti imaš dužeg nego ja". Alfa žene ne postoje, one nemaju seksualni život, one se samo "kurče s nekom djelatnošću" – šokirao je Slovenac.

>> Bivši nogometaš Dinama ispričao se svojoj žrtvi homoseksualcu

Komentara 10

PA
pancake
13:43 08.01.2013.

Romane, da citiram američke tinejdžere: "get a life"

VO
vordag
13:57 08.01.2013.

Imao sam se prilike uvjeriti u žensku opsesiju tim "organom" Samo da je što veči, a njegov "vlasnik" divlja zvijer.... ahhh aahhh ahh ahh... i tako do besvijesti, pa opet ....

Avatar EU afrodita
EU afrodita
14:23 08.01.2013.

Ovaj kamenjar izgleda ima neke probleme sa ženama...otkad je Frojdova seksualna psihologija izašla iz mode!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije