Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRTKA IZ NOVOG MAROFA

Uspješna poslovna godina za Knauf Insulation: Postignuti značajni rezultati i daljnji rast

Foto: Knauf Insulation Novi Marof
1/2
26.06.2023.
u 15:03

Ovisno o rezultatu tvrtke, Knauf Insulation Novi Marof isplaćuje i godišnje novčane nagrade zaposlenicima koji se ističu svojim radom, zalaganjem i rezultatima, a nagrađuju se i inicijative koje imaju dobar utjecaj na sigurnost, kvalitetu ili troškove poslovanja

Knauf Insulation Novi Marof u 2022. godini ostvario je izuzetne poslovne rezultate. Zahvaljujući zajedničkom angažmanu svih zaposlenika, prošle godine ostvaren je godišnji prihod od prodaje u iznosu od 83.474.673 €, što je rast ukupnih prihoda za 30% u odnosu na prethodnu godinu.

"Ponosni smo i na izvanredne rezultate u području proizvodnje. U 2022. godini postigli smo povijesno najbolji rezultat u Novom Marofu s 50.742 proizvedenih tona gotovih proizvoda na glavnoj liniji. Također, na sekundarnim linijama dodatno je proizvedeno preko 7.300 tona specijalnih proizvoda", rekao je direktor Knauf Insulationa Novi Marof, Stjepan Mršić.

A najzaslužniji za uspješnu priču iz Novog Marofa su zaposlenici, njih više od 220, koji su temelj Knauf Insulationa. Iz tog razloga, zaposlenicima je na raspolaganju niz pogodnosti. Tako zaposleni u ovoj novomarofskoj tvrtki imaju iznadprosječne plaće, svake godine isplaćuje im se božićnica, uskrsnica i regres te niz drugih dodataka poput naknade za topli obrok.

Foto: Knauf Insulation Novi Marof

 

Ovisno o rezultatu tvrtke, Knauf Insulation Novi Marof isplaćuje i godišnje novčane nagrade zaposlenicima koji se ističu svojim radom, zalaganjem i rezultatima, a nagrađuju se i inicijative koje imaju dobar utjecaj na sigurnost, kvalitetu ili troškove poslovanja. Kao i svih prethodnih godina, Knauf Insulation i ove godine nastavlja s ulaganjem u razvoj zaposlenika i stvaranjem poticajnog radnog okruženja.

"Ponosni smo na angažman našeg tima i njihovu predanost u postizanju izvrsnosti. Ova izvanredna poslovna godina rezultat je upravo predanog rada našeg tima, koji je uspješno prepoznao prilike na tržištu i iskoristio ih", izjavio je direktor tvrtke Stjepan Mršić. "Sve to rezultiralo je i činjenicom da je Knauf Insulation među top 100 tvrtki koje su u prošloj godini ostvarile najveću vrijednost izvoza. Veliko je to priznanje za našu tvrtku, ali i motivacija za ostvarenje još boljih rezultata u ovoj godini", poručuje direktor Mršić.

Održivost, očuvanje okoliša i inovativnost glavna su vodilja Knauf Insulationa Novi Marof. Kako bi spremno odgovorili na svakodnevne izazove, kada su održivost i očuvanje okoliša u pitanju, Knauf Insulation u Novom Marofu kontinuirano uvodi nova tehnološka rješenja. Tako, na održiv način, spremno odgovara na stalno rastuću potražnju za rješenjima koja štede energiju u zgradama i industriji, poboljšavaju sigurnost i povećavaju životnu udobnost.

Rezultat toga je činjenica da su u zadnjih 15 godina među 100 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj te jedan od vodećih gospodarskih čimbenika u Varaždinskoj županiji. Pogon u Novom Marofu specijaliziran je za proizvodnju tehničkih izolacija i sustava, ali i za proizvodnju izolacije danas toliko potrebne kod gradnje i energetske obnove privatnih kuća, višestambenih zgrada te javnih zgrada poput škola, bolnica i vrtića.

Tijekom protekle godine, novomarofska tvrtka je postigla značajan rast u svim aspektima poslovanja, a i ove godine Knauf Insulation ostaje predan svojim ciljevima i viziji te nastavlja s ulaganjem u inovacije, kvalitetu i rast. Kao tvrtka kojoj je održivost u središtu svega što rade, Knauf Insulation i ove godine nastavlja s razvojem tehnoloških rješenja, općim poboljšanjima i kontinuiranom suradnjom s lokalnom zajednicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije