Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od ljubimca

Uspavali 18-godišnjeg psa pa ih iznenadilo pismo: "Sad više nije ni star ni bolestan"

Izbor najboljih fotografija 2018., listopad
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
22.02.2022.
u 14:09

- Ponekad zamolimo drugog zaposlenika da se zamijeni s nama ako smo previše emotivni. Nikome ne koristi ako plačeš glasnije od vlasnika - napisao je jedan veterinar

Opraštanje od voljenog ljubimca uvijek je mučno, ali saznanje da ih više ne boli barem malo ublažava patnju. Jedna obitelj je podijelila iznenađenje koje im je priredio njihov veterinar nakon što su uspavali svog 18-godišnjeg psa Sunnyja. Dok su slomljena srca žalili za svojim voljenim članom obitelji, dobili su pismo od "anđela" zvanog Helper koji kaže da "drži na oku" njihovog Sunnyja u raju, piše Mirror.

- Zdravo. Zovem se Helper. Ja sam anđeo. Ima puno anđela na nebu i svi imamo različite poslove. Moj posao je pisati ljudima i dati im do znanja da su njihovi ljubimci stigli u raj. Jedan od glavnih anđela rekao mi je da ste zabrinuti za Sunnyja i zamolio me da vam napišem o njemu - započeo je svoje pismo "anđeo" Helper.

U pismu utjehe veterinar objašnjava ožalošćenima da je njihov ljubimac bio star i bolestan dok je bio živ i da je zasigurno bio jako umoran.

- Mislim da je znao da je vrijeme da dođe ovamo. I dobro je što je to učinio jer sada više nije star, a nije ni bolestan. Zapravo, vidio sam ga maloprije i trčao je i skakao s nekim drugim psima i dobro se zabavljao - piše u pismu anđela Helpera.

Dodao je još da i Sunnyju nedostaju oni, baš kao i on njima, ali im poručuje da će ih jednog dana ponovno vidjeti.

- Siguran sam da će jednog dana Sunny biti tu da vas pozdravi kada dođete. Do tada ćemo ga zaokupiti i veseliti. Ovdje nikada ne pada mrak. To je samo jedan dug dan. I svi su ovdje prijatelji, pa ne brinite. Sunny nikada neće biti usamljen. Jednog dana kada se opet vidite, bit će kao da se nikad niste razdvojili - nastavlja Helper i zaključuje s riječima "On je sasvim dobro, sretan je i šalje vam ljubav".

- Trenutno nemamo riječi - kažu ožalošćeni vlasnici nakon što su podijelili pismo na Redditu. Pismo je pokupilo mnoštvo komentara, mnogi korisnici podijelili su svoja iskustva, a javili su se i veterinari.

- Ponekad zamolimo drugog zaposlenika da se zamijeni s nama ako smo previše emotivni. Nikome ne koristi ako plačeš glasnije od vlasnika - napisao je jedan veterinar.

VIDEO Žena pretvorila kuću u dom za pse i skrbi o 80 pasa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije