Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativno

Frizer za pse transformira ljubimce: Pretvara ih u žirafe, jednoroge i Pokemone!

TikTok/gabrielfeitosagrooming
23.01.2022.
u 17:10

Nedavno je zlatnog doodlea Coopera transformirao u preslatku žirafu, a inspiraciju, kaže, crpi iz različitih emotikona, crtića i video igrica.

Frizer za pse iz Kalifornije Gabriel Feitosa odlučio je da psima neće raditi 'dosadne' frizure i samo im kratiti dlaku, već da će svakog pokušati potpuno transformirati; a to mu, čini se i uspjeva...

Zbog toga je ovaj 29-godišnjak postao viralan na TikToku gdje redovito pokazuje kako s bojom i mašinicom za šišanje pse preobražava u tigrove, zebre, jednoroge, čak i Pokemone!

 Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima

1/12

Nedavno je tako Feitosa zlatnog doodlea Coopera transformirao u preslatku žirafu, a inspiraciju, kaže, crpi iz različitih emotikona, crtića i video igrica.

@gabrielfeitosagrooming @adventures.withcooper your famous Dog #giraffe is back! #doggrooming #cutedog #doggroomer #doggo #doodlesoftiktok ♬ Oh No - Kreepa

Objasnio je da mu avanturistički vlasnici obično dođu s nekom općenitom vizijom u kojoj bi boji htjeli vidjeti svog ljubimca, a ostalo prepuste mašti ovog kreativnog frizera.

@gabrielfeitosagrooming Jiu Jitsu are for them what the dogs were for me, a passion that keeps you focuses and gives hope of a better future ❤️ #charity #doggroomerlife ♬ original sound - Gabriel Feitosa

- Cijelo djetinjstvo sam se igrao sa psima koji su me tako držali dalje od ulice i nevolja u koje bih sigurno bio upao... - ispričao je  za Independent i dodao:

@gabrielfeitosagrooming Dog, art and Pokemon are the ultimate combo! #doggrooming #bichonfrise #pokemon #cutedog #creativedoggrooming ♬ Pokemon Theme Song - The Hit Crew

"Može se reći da su mi psi spasili život!"

 Upalite zvuk! 😂😉 Dikobraz George uživa u batatu za ručak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije