Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRORAČUN EUROZONE?
Povratak na članak

Uskoro bi moglo biti manje novca za Hrvatsku

Emmanuel Macron želi stvoriti poseban proračun koji će biti odvojen od proračuna EU

Komentari 6

MO
morejeslano
10:18 04.12.2018.

Love nema naravno, Britanija uskoro više neće plaćati Francuzi su se pobunili, Brissel troši lovu na sulude projekte. Hrexit je jedino rješenje i to čim prije!

VL
MO
morejeslano
16:53 04.12.2018.

Na prvom mjestu neto davatelj za EU je Njemačka 8.9 milijardi eura (prima 11.8 milijardi, daje 20.7 milijardi) Druga je Velika Britanija –netto daje 5.4 milijarde ( prima 6.7 milijardi, a daje 12.1.milijardi eura)

VL
Avatar Foton
Foton
06:10 05.12.2018.

Neki si zele Hrexit. Pa da vise nema utjecaja Europe i novca iz Bruxellesa, nego da nas jos vise vode BiH imigranti , a novac odlazi u Sitoki Brijeg. Jos jedna genijalna politicka ideja Rvatina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.