Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA PREKINUTA

Uskok traži dodatni rok za očitovanje, Mamić negodovao: 'Malo sam uznemiren i uplašen'

Zdravko Mamić došao na sud s vrećicama u kojima su navodno dokazni materijali
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
18.04.2018.
u 09:33

Rasprava se nastavlja, kako je i ranije zakazano, 14.,15, i 16. svibnja.

Treći dan zaredom suđenja braći Mamić rasprava je prekinuta već nakon desetak minuta jer su Uskokovi tužitelji tražili dodatni rok kako bi se očitovali na dokazne prijedloge koje su Zdravko Mamić i njegovi branitelji predali sudu jučer, prilikom iznošenja obrana. Sudac im je odobrio petnaest dana za pripremu.

Rasprava se nastavlja, kako je i ranije zakazano, 14.,15., i 16. svibnja. Nakon toga svi su krenuli prema vratima sudnice, jedino je Zdravko Mamić ostao sjediti i počeo negodovati. Izjavio je kako mu je jasno što tužitelji pokušavaju te da pripremaju teren za izmjenu optužnice pred sam kraj suđenja.

Naime, od 14. svibnja očekivalo se iznošenje završnih riječi i potom presuda. Očito je ipak kako će se to prolongirati

– Imali ste sve priliku vidjeti. Ostali smo u Osijeku da bi danas saslušanje trajalo devet minuta. Ja sam jutros za branitelje i nas okrivljenike platio račun za spavanje i boravak 25 tisuća kuna.  Morali smo negdje i nešto jesti, moramo negdje spavati. Zoran je u ponedjeljak igrao utakmicu azijske Lige prvaka, putovao iz Azije zbog devet minuta

Toliko mi je iritantno koliko državni odvjetnici Petković i Mišković, već dvije godine gledam, ulaze u sobe sa sucima, piju kave sa sucima. Danas sam ih sve skupa pitao spavaju li svi zajedno, ja to nikada nisam vidio. Suci valjda klecaju kada vide osobu iz državnog odvjetništva.  Moram reći da sam sad uznemiren i uplašen – rekao je Mamić i dodao da to nema ''nikakve veze s jednakopravnošću''.

Komentara 40

IZ
Izbavitelj
21:39 18.04.2018.

Teroristi napadaju Mamiča.Ionako bu svi svršili u zatvoru.

BI
binki
10:05 18.04.2018.

Ajmo mamičevci zaradit za pivu i parizer. Malo trkeljat o udbi.komunjarama,partizanima.

BI
binki
09:42 18.04.2018.

Vrijeme da nabaviš vazelina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije