Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Rusanovu

USKOK: Istraga nije potvrdila da je Vlatko Marković kupovao glasove

markovic
Saša Miljević/Pixsell
19.11.2010.
u 22:09

Zaključeno je to nakon što je Policijski nacionalni Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta dostavio USKOK-u posebno izvješće.

Nema konkretnih saznanja i kriminalističkim istraživanjem nisu potvrđeni navodi o "kupovini“ glasova od strane Vlatka Markovića, izvjestio je USKOK na svojoj internetskoj stranici.

Zaključeno je to nakon što je Policijski nacionalni Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta dostavio USKOK-u posebno izvješće.

Podsjetimo, nakon izjava kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Igora Štimca da “neki u predizbornoj kampanji hodaju okolo s torbama punim novca”, jasno aludirajući na Vlatka Markovića i(li) njegov izborni tim, USKOK je od policije zatražio istragu.

Komentara 18

OB
-obrisani-
08:36 20.11.2010.

Stimac ce proci isto kao i Bandic :-) .... Bolje manje zlo ,nego veliki mafijas,lopov , nasilnik... Ako iko prljavo igra u ovoj kampanji ,onda je to STICO...Neznam kako bi i cime sve mogao svoja obecanja ispuniti,samo da se dokopaokopa predsjednicke fotelje i mjesta u HNS_u .

OB
-obrisani-
22:32 19.11.2010.

sad zatvorite štimca

OB
-obrisani-
23:41 19.11.2010.

Pola zemlje nestade, a Bajic pojma nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije