Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABETONIRANO U ZIDU

Uselila u kuću pa u podrumu otkrila nešto jezivo: 'To više nije njezina kuća, neka se iseli'

Twitter
07.12.2020.
u 08:36

sestra vlasnice kuće na Twitteru je objavila fotografije glave lutke koja se nalazi u zidu podruma, a koja poprilično zastrašujuće izgleda

Kada kupujete kuću, puno puta sve dobro provjerite prije nego se odlučite na kupovinu. Međutim, neke se stvari ne mogu odmah vidjeti.

Uvjerila se u to jedna žena koja se šokirala kada je otkrila što je zabetonirano u zidu podruma njezine nove kuće.

Naime, sestra vlasnice kuće na Twitteru je objavila fotografije glave lutke koja se nalazi u zidu podruma, a koja poprilično jezivo izgleda.

– Moja se sestra uselila u kuću i pronašla ovo u zidu podruma – objavljeno je na Twitteru, a objava je sakupila više od pola milijuna lajkova.

Nakon što se objava proširila internetom, jedna je osoba objasnila kako je tijekom kasnih 60-ih i ranih 70-ih u New Yorku i Kaliforniji bio trend zabetonirati dijelove lutkica u zidove kuće, uključujući podrume.

– Ponekad su predmeti bili skriveni unutar zida, a skrivali su i članke iz novina i novac – jedan je od komentara.

No, drugi su pak skeptični.

'Ja bi se iselila odmah', 'Ne, to više nije njezina kuća. Iseli. Zašto nije provjerila prvo podrum?', drugi su komentari.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
istina__jako_boli
09:26 07.12.2020.

Dobro , i sto je tu zastrasujuce? Kad kupis kucu, a na kapiji ti ubetonirana glava demona sa rogovima, onda to nije zastrasujuce, a glava lutke je. Sto ljudi , sto cudi, svasta ljudima padne na pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije