Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaćin polufinala SP-a

Urušio se nadvožnjak u Belo Horizonteu, najmanje dvije osobe poginule

urušio se nadvožnjak
Foto: Reuters video screenshot
1/3
03.07.2014.
u 21:45

Mjesto nesreće nalazi se oko 3 kilometara od stadiona Mineirao gdje će se idući tjedan igrati utakmica polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva.

Nedovršeni nadvožnjak u gradu Belo Horizonte u Brazilu urušio se u četvrtak pri čemu je poginule su najmanje dvije osobe a 19 ih je ozlijeđeno, javlja Reuters

Mjesto nesreće nalazi se oko 3 kilometara od stadiona Mineirao gdje će se idući tjedan igrati utakmica polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva. 

Prema medijskim izviještajima, u urušavanju nadvožnjaka uništeno je nekoliko vozila. Uzrok nesreće zasad nije poznat. Glasnogovornik vatrogasaca za Reuters je kazao kako je jedna osoba ostala zarobljena u automobilu te da je moguće da ima i više zarobljenih.

>> 'Preporučamo izbjegavanje prosvjeda ukoliko putujete u Brazil'

Komentara 3

MI
Milivoje
23:00 03.07.2014.

saucesce obitelji stradalim

MI
Milivoje
00:32 04.07.2014.

ja ne znam dali i tko je koga zaklao ja znam da su to srbi radili, ali ono sto sam rekao za tursku medijsku novinu je laz, ali srbi nece ni lazi da demantuju svoje, da se pokjaje, oni sire samo neistine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije