Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINAMA SE TALOŽIO
Povratak na članak

Dio stropa školske dvorane urušio se od golubljeg izmeta?

Nitko nije ozlijeđen, a zbog dogradnje Dječjeg vrtića Fijolica započete prošle jeseni mališani su privremeno premješteni u prostor Osnovne škole Prelog

Komentari 4

LA
larala
07:08 09.05.2019.

ma divno...dok nam ministrica smišlja nove nebuloze i baca novac na kvazi reforme u školama padaju stropovi zbog golubljeg izmeta.

VL
CH
chemica
11:16 09.05.2019.

Vidio sam mog mačka par puta na susjedinom krovu. Ispustila beštija par brabonjaka, i odmah nastade armagedon. Mnogo osjetljivi ti krovovi, kao i sva ostala građevina mahom izgrađena nakon devedesete, po novim, "demokratskim" zakonima i pravilnicima. Padaju balkoni sami odd sebe, padaju i krovovi pod teretom golubjeg dreka, popucaju podovi i otpadaju pločice sa zidova...Tu je i bandinjova legendarna Sopnica Jelkovec...dok Elvis u pozadini pjevuši "In the ghetto"...

VL
DU
Deleted user
08:20 09.05.2019.

Da li su gips ploče i oni slabašni vijci pogodni za takve objekte?

VL
HB
h.baksaj
21:55 08.05.2019.

Glupost stoljeća!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.