Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINAMA SE TALOŽIO

Dio stropa školske dvorane urušio se od golubljeg izmeta?

Školska dvorana
Foto: Ivica Beti
08.05.2019.
u 21:31

Nitko nije ozlijeđen, a zbog dogradnje Dječjeg vrtića Fijolica započete prošle jeseni mališani su privremeno premješteni u prostor Osnovne škole Prelog

U sanitarnom čvoru školsko-sportske dvorane u Prelogu u Međimurskoj županiji urušio se dio stropa!

Srećom, nitko nije ozlijeđen. Sanitarni čvor je svojom konstrukcijom dio krovišta koje natkriva prostore u koje su smještene vrtićke skupine Vjeverice, Leptirići i Pčelice, pa će se zbog sigurnosti djece dvije skupine djece premjestiti u Društveni dom u susjednom Otoku.

Zbog dogradnje Dječjeg vrtića Fijolica započete prošle jeseni mališani su privremeno premješteni u prostor Osnovne škole Prelog, gdje su trebala ostati sve do početka nove školske godine u rujnu.

U Gradu Prelogu kažu da će skupine Vjeverice i Leptirići od ponedjeljka boraviti u Otoku, dok će Pčelice ostati u prostorima Osnovne škole, podijeljene u prostorije koje koriste skupine Gljivice i Loptice.

- Prostori Društvenog doma u Otoku bit će otvoreni prema potrebama roditelja, odnosno prema uobičajenom radnom vremenu vrtića - ističu u Gradu. Još se ne zna uzrok urušavanja stropa dvorane sagrađene 2002. godine.

Nije isključena mogućnost da su se stropne ploče urušile pod pritiskom golubljeg izmeta koji se godinama taložio.

Obiteljska kuća ministra Tolušića

Komentara 4

LA
larala
07:08 09.05.2019.

ma divno...dok nam ministrica smišlja nove nebuloze i baca novac na kvazi reforme u školama padaju stropovi zbog golubljeg izmeta.

CH
chemica
11:16 09.05.2019.

Vidio sam mog mačka par puta na susjedinom krovu. Ispustila beštija par brabonjaka, i odmah nastade armagedon. Mnogo osjetljivi ti krovovi, kao i sva ostala građevina mahom izgrađena nakon devedesete, po novim, "demokratskim" zakonima i pravilnicima. Padaju balkoni sami odd sebe, padaju i krovovi pod teretom golubjeg dreka, popucaju podovi i otpadaju pločice sa zidova...Tu je i bandinjova legendarna Sopnica Jelkovec...dok Elvis u pozadini pjevuši "In the ghetto"...

DU
Deleted user
08:20 09.05.2019.

Da li su gips ploče i oni slabašni vijci pogodni za takve objekte?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije