Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

"Uriniranje po talibanima sasvim je ‘cool’"

svinjska
Foto: Reuters
1/2
16.01.2012.
u 17:23

Novinarka Dana Loesch pripadnica je ekstremnog desničarskog pokreta čajanki i voditeljica emisije Konzervativna alternativa

Američki marinci, koji su urinirali po tijelima ubijenih talibana, umjesto zgražanja zaslužuju pohvale! Tvrdi do američka novinarka, CNN-ova politička analitičarka Dana Loesch, ističući da je to što su marinci učinili – sasvim "cool".

– I sama bih im se pridružila – kaže 33-godišnja novinarka, koja vodi "The Dana Show", a poznata je i kao pripadnica ekstremnog desničarskog pokreta čajanki.

– OK, dobro. Može li mi netko objasniti zašto je skandal ako netko urinira po truplima talibanskih vojnika? Po mrtvim teroristima? Po nekome tko je ubio više od 3000 Amerikanaca? I ja bih spustila hlače i to napravila. Ti cool dečki zaslužili su milijun bodova! Dajte, ljudi, to je rat! Što mislite da je to? Da sjede i piju čaj? – rekla je Dana u svojoj emisiji.

Podsjetimo, snimka četvorice američkih marinaca koji uriniraju na tijela mrtvih talibana i još pri tome zbijaju šale osvanula je na YouTubeu. Američka je vojska zatražila istragu i već je otkriveno tko su vojnici s neobičnim smislom za šalu za koji i CNN-ova voditeljica, čija emisija nosi naziv Konzervativna alternativa, očito ima razumijevanja.

Kako će vojnici sa snimke biti kažnjeni, još se ne zna. Oskvrnuće trupla je kažnjivo i po američkim propisima kao i po ženevskim konvencijama, pa vojnike, najavljuje se, čeka vojni sud.

Komentara 97

PR
&primjedba
13:08 17.01.2012.

Alfonso ~ jesi li ti ikada bio u ratu? Ili si bio u Münchenu?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:15 16.01.2012.

Tko jos uzima CNN za ozbiljan i objektivan izvor informacija ?

OB
-obrisani-
19:51 17.01.2012.

lijepa ej Dana, samo eto radi za braću softveraše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije