Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bebi se žurilo

Iznenađeni prolaznici: 'Upravo sam vidjela da netko rađa nasred ulice'

Rodila dijete na ulici
Foto: Twitter
1/3
26.02.2014.
u 16:39

Oduševljeni prolaznici nudili su svoje šalove novopečenoj majci kako bi zaštitila dijete od hladnoće, a jedna joj žena dala svoj kaput.

Polly McCourt iz New Yorka bila je u trudovima kada je izašla iz svog stana kako bi uhvatila taksi i otišla u bolnicu. No, bebi se previše žurilo, a taksija nije bilo, pa je umjesto u bolnici Polly rodila nasred pločnika i to za vrijeme najveće gužve.

Nakon nekoliko bezuspješnih minuta dozivanja taksija Polly se srušila na tlo i počela rađati. Prolaznici su odmah dojurili pomoći ženi dok nije stigla hitna pomoć.

Drugi su pak sve snimali i objavljivali fotografije i informacije na društvenim mrežama. "Upravo sam vidjela da netko rađa nasred ulice. New York je čudan", jedan je od komentara na Twitteru.

Oduševljeni prolaznici nudili su svoje šalove novopečenoj majci kako bi zaštitila dijete od hladnoće, a jedna žena je Polly dala svoj kaput. Unatoč tome što se dogodio na ulici, porod je prošao dobro i rodila se zdrava djevojčica, a ubrzo nakon poroda majka i beba dovezene su u bolnicu i obje su dobro.

>> Oduševljena 42-godišnjakinja: Očekivala trojke, a rodila četvorke!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije