Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNA UREDBA

Upozorenje stručnjaka: Europska komisija na mala vrata uvodi GMO

05.01.2024.
u 06:36

"Želimo doći do novih sorti otpornijih na klimatske promjene", tvrdi Europska komisija.

Komentara 6

Avatar ajeto
ajeto
07:45 05.01.2024.

GMO jest otrov na duže staze,svjesna likvidacija čovječanstva.

PA
pasodoble12
09:56 05.01.2024.

Tako to ide po pravilu. Nakon 100 godina kada GMO prepolovi svjetsko stanovništvo, javiće se opet neka debilna Greta i gomila "stručnjaka" koji će apelirati na "hitnom" prestanku korištenja GMO. Svjedoci smo već sličnih događaja.

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
07:57 05.01.2024.

Naoko se čini manje invazivno, ali ne valja. Trebamo poljoprivredni uzgoj iz ljubavi, ne da se natapa zvukovima teške industrije, petardi ili obližnje klaonice. Da ne spominjem ove inžinjerske gnjide i njihove 'quick fix'. Pročitajte: "Ekonomist dobitnik Nobelove nagrade upozorio je studente da ne žure u STEM, rekavši da bi mogli posijati vlastito sjeme samouništenja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije